Почетна » Где су снимци из аутобуса за митинг „Србија наде“, пита и повереник напредњака у Гроцкој

Где су снимци из аутобуса за митинг „Србија наде“, пита и повереник напредњака у Гроцкој

Инсајдерске приче

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према речима наших извора из СНС-а Гроцка, повереник ове странке за Гроцку, Андрија Чупковић, затражио је снимке из аутобуса који су ишли на митинг „Србија наде“ одржаног 26. маја 2023. године испред Народне скупштине у Београду.

Наиме, с обзиром да је СНС Гроцка подбацила са квотом људи које је требала да одведе на овај скуп, како би утврдио чињенично стање, Чупковић је затражио снимке из аутобуса.

  • За митинг у петак, према предатим списковима, испада да је неки појединац био на више листа. Чак и онај број који је био у аутобусима при поласку, није ни стигао до митинга, наводи наш извор из СНС-а Гроцка и додаје да је због тога Чупковић затражио снимке.

Иначе, према речима више извора из врха СНС-а Гроцка, Чупковић је због подбачаја за митинг, изузетно бесан. То најбоље показује једна преписка са вибер групе, које смо имали на увид, а на којој се водила расправа измађу Чупковића и појединих функционера са подручја ГО Гроцка.

На тој вибер групи, Чупковић је понижавао више такозваних координатора СНС-а, међу којима су Миленко Буквић (директор Еко Гроцка), Драган Пантелић (председник СНС-а и ГО Гроцка), затим Мирољуба Јевтића (помоћника председника ГО Гроцка), као и Сању Савић, секретарку ОО СНС-а Гроцка. Према тој преписци, Чупковић је љут на Јевтића и Савићку јер су пустили људе да изађу пре сајма, где је била крајња дестинација.

  • Какав си ти директор?, обратио се Чупковић у тој преписци једном од директора предузећа Еко Гроцка, Миленку Буквићу, с обзиром да је на свом списку имао само 13 људи и додао му да више директор неће бити.

О речима Чупковића, према актуелном председнику Гроцке, у овом чланку места нема, јер су заиста непримерене.

А након ове преписке, како би се уверио ко говори истину, као и колико је људи било заиста у аутобусу, Чупковић је затражио снимке. Према речима наших извора, снимака готово и да нема.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар