Почетна » ГГ “ За бољу општину Сечањ“ КУПОВИНА ГЛАСОВА НАПРЕДЊАКА У СЕЧЊУ!

ГГ “ За бољу општину Сечањ“ КУПОВИНА ГЛАСОВА НАПРЕДЊАКА У СЕЧЊУ!

од Жиг Инфо
0 коментар

Ванредни избори у Сечњу протичу уз многобројне изборне нерегуларности и уз озбиљне изборне криминалне радње, наводи се у саопштењу ГГ.

Најпре је противправно ухапшен председник наше групе грађана Вукашин Баћина без иједног материјалног доказа а што је Виши суд у Новом Саду и потврдио у својој одлуци.
Циљ неуспелог покушаја да се јединој опозиционој листи припише куповина потписа јесте била да се ућутка и политички елиминише наша група грађана, а све како би се у потпуности и несметано спроводио изборни криминал.

Наиме, У Сечањ готово свакодневно долазе републички министри, покрајински секретари и други навиши представници власти у Србији, а који до ових ванредних избора вероватно нису знали где се Сечањ налази. Они у Сечњу воде најгори функционерску кампању, међутим то није најспорније на овим изборима.

Активисти СНС у Сечњу последњих дана обилазе грађане наше општине, нуде новац, деле пакете брашна, чак и патике и бицикле.
Више пута се претходних дана председник ГГ „За бољу општину Сечањ“ Вукашин Баћина оглашавао и упућивао упозорења активистима СНС-а да престану са изборном корупцијом, те позивао тужилаштво и полицију да реагују, међутим и даље нема било какве реакције.

Наша група грађана је позвала људе да нам на маил и на друштвеним мрежама шаљу поруке и информације где год да чују за куповину гласова, и свакодневно добијамо нове информације, све са тачним именима и презименима лица која обилазе грађане и нуде одређену корист да би гласали за СНС на изборима.

У посед смо дошли и до једног снимка који су нам грађани послали на коме се налазе две девојке активискиње СНС А. Т. и Н. К. из села Јарковац /Сечањ) које су снимљене након обиласка једне породице у том селу.

Позивамо надлежне органе да у најкраћем року зауставе куповину изборне воље грађана Сечња и да омогуће грађанима Сечња да гласају по својој слободној вољи.

ГГ ЗА БОЉУ ОПШТИНУ СЕЧАЊ

Можда ти се свиди

Оставите коментар