Почетна » Говорио о Вучићевим скупим сакоима па му дошла полиција

Говорио о Вучићевим скупим сакоима па му дошла полиција

од admin
0 коментар

 

Према његовим речима, полиција га је информисала да јој је јутрос стигло наређење из Београда да дође код њега на имање и одузме му оружје, заједно са оружаним листом који је поседовао.

“Реч је о ловачком оружју, две пушке, које поседује легално. Кад сам их питао зашто то раде, они су рекли да је јутрос стигло наређење из Београда и да они морају да поступе према наредби коју су добили. Полиција ми је одузела и оружани лист. Рекао сам им да крше Устав, да није у реду да то раде после 24 сата од конференције на којој сам говорио испред Председништва о Вучићевој скупоценој одећи и да је реч о кажњавању опозиције, међутим они су ме игнорисали”, истиче он.

Према његовој оцени, нема сумње да је реч о одмазди власти због тога што је указивао на богатство председника Србије.

“Кад сам их питао који је правни основ због којег све то раде, они су ми рекли да постоји неки прекршајни поступак због протеста у Винчи из 2019. године, а на којем сам ја учествовао. Кад се деведесетих година носио лутку Слободана Милошевића, ставили су ме у затвор, а образложење је било да сам тада ометао саобраћајне полицајце. Сад, тридесет година касније дешава се идентична ствар кад сам се појавио са картонским Александром Вучићем ”, казао је Булатовић.

 

Војислав Милованчевић   Нова рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар