Почетна » ГРАД ПРЕУЗИМА НАПЛАТУ КАРАТА: Седница Скупштине Града заказана за уторак

ГРАД ПРЕУЗИМА НАПЛАТУ КАРАТА: Седница Скупштине Града заказана за уторак

од Други Пишу
0 коментар

Коначну одлуку о раскиду уговора са „Кенткартом“ и преласку наплате карата у руке градског предузећа даће београдски одборници на седници Скупштине Града која ће бити одржана у уторак.

Такође, чланови претоничког парламента одлучиваће о Предлогу плана детаљне регулације о изградњи пешачко – бициклистичког моста преко Аде Циганлије, што је недавно и најавио градоначелник Александар Шапић.

Међу 37 тачака дневног реда налазе се Предлог плана генералне регулације шинских система у Београду са елементима разраде друге фазе прве линије метроа, Предлог Плана детаљне регулације (ПДР) дела Блока 51 на Новом Београду, Предлог ПДР за подручје између унутрашњег магистралног полупрстена Улице Драгослава Срејовића, Звездарске шуме и Улице Љубице Луковић на Звездари.

Одборници ће гласати и за израду ПДР платоа код Храма Светог Саве блокова између Славије и улица Светог Саве, Катанићеве, Небојшине и Булевара ослобођења на Врачару. На дневном реду су и предлози решења за давање сагласности на програм пословања за 2023.годину Зоолошког врта, ЈКП „Инфостан Технологије“, „Градска чистоћа“ и привредног друштва „Спортски центар Нови Београд“, Предлог ценовника о измени и допуни ценовника услуга организационих јединица Градске Управе, Предлог одлуке о пројекту „Београдска картица“, Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о награди Града Београда – Деспот Стефан Лазаревић…

Пред одборницима ће се наћи и предлози одлуке о примени онивачких аката за неколико престоничких установа и предузећа. Гласаће се и о Предлогу плана за постављање подземних контејнера за селекцију отпада и рециклажу у периоду 2019-2029.године на територији општине Звездара, Предлогу измене и допуне програма уређивања и доделе грађевинског земљишта за 2023. годину. Расправљаће се и о организацији и функциониању цивилне заштите на територији Београда, те о образовању општих и специјализованих јединица цивилне заштите.

С.В   Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар