Почетна » Градоначелник Лесковца славио 50-ти рођендан у дискотеци, друштво му правили Гашић и Бабић

Градоначелник Лесковца славио 50-ти рођендан у дискотеци, друштво му правили Гашић и Бабић

од admin
0 коментар

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца и лидер лесковачких напредњака Горан Цветановић прославио је синоћ свој 50. рођендан са око 400 званица у клубу Сафир у Лесковцу, међу којима је било и високих страначких функционера и министара.

Присуствали су, наиме, министар одбране у Влади Србије Братислав Гашић и шеф посланичке групе СНС у Народној скупштини Зоран Бабић.

На слављу је свирао гудачки оркестар, а певале су фолк звезде пореклом из Лесковца Милица Павловић и Стеван Анђелковић. Таман на време за сечење торте, која је била у бојама СНС, у салу су ушли трубачи, а изнад дискотеке се проломио ватромет.

На великом биму приказивао се документарац о успесима градоначелника, а страначки активисти су преко мајица исказили љубав и оданост лидеру, на којима је писало: „Хвала Ти што постојиш“ и „Волимо Те… Др Горан Цветановић“.

Goran Cvetanović je u ušao u poltiku, odnosno, Srpsku radikalnu stranku, sredinom devedestih prošloga veka i ubrzo postao narodni poslanik. U tim foteljama sedeo je u četiri mandata.

Био је и министар у Влади крајем деведестих, затим председник Скупштине Лесковца. Први пут је изабран за градоначелника Лесковца 2006. године и на тој функцији остао је девет месеци, а други пут је као припадник СНС преузео функцију 2012. године у октобру, када је шест месеци после локалних избора извршена трансакција политичких странака из једне у другу коалицију, али и трансакција одборника.

На синоћно славље у Сафиру Цветановић је дан раније позаво и лесковачке новинаре. Према незваничним сазнањима, Сафир је за славље рођендана изабран игром случају, јер је Градски одбор СНС раније резервисао тај простор за изборну скупштину, која је стопирана због недостатка јасних правила из Београда.

Како закуп не би пропао, одржана је прослава рођендана. Домаћин, иначе, није био великодушан јер је рођендан прошао без вечере, уз грицкалице и сокове – у изобиљу.

М.Ивановић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар