Почетна » ГРОЧАНИ НА ОТВАРАЊУ, ПОГЛЕДАЈТЕ КОЈИ: Јеремић отворио београдску канцеларију

ГРОЧАНИ НА ОТВАРАЊУ, ПОГЛЕДАЈТЕ КОЈИ: Јеремић отворио београдску канцеларију

од admin
0 коментар

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић, отворио је данас у центру Београда канцеларију, у којој ће, заједно са својим сарадницима, у наредном периоду разговарати са грађанима, слушати њихове проблеме, савете и сугестије.

Канцеларија у Београду, прва је од више од 20 јединствених простора који ће Јеремић отворити у свим већим градовима у Србији.

Јеремић је и ову прилику искористио да са грађанима разговара пре него што објави свој председнички програм.

– Крећемо одавде. Почињемо да се загревамо. Ово је прва канцеларија коју отварамо широм Србије, а временом ће их бити и много више – поручио је Јеремић.

ГРОЧАНИ НА ОТВАРАЊУ

На отварању канцеларије Вука Јеремића, присуствовало је 6 особа са подручја ГО Гроцка. Имена оних са подручја ГО Гроцка који су присуствовали отварању канцеларије су већ виђени у многим политичким странкама.

Оливера Кнежевић- бивши председник ОО ДС-а Гроцка, за коју су напредњаци били прљави и огавни, како је у почетку изјављивала, да би затим била у власти са њима. Када је дала подршку СНС-у, свој одборнички мандат није вратила демократама. До последњих избора у Гроцкој била је члан већа.

Драгољуб Крстић- председник УГ „Наша Калуђерица“. На претходним изборима учествовао на листи „Патриотски блок“ заједно са Кнежевићком. Крстић је бивши члан ЛДП-а, а у својој политичкој каријери подржавао је тотално супротне опције (па чак и напредњаке).

Владимир Јевтић- променио више странака. По сопственом признању, њему није битан образ, већ како да се прехрани. Био на више уговора у јавним предузећима у Гроцкој ( водио се фиктивно да је запослен), као наднокнаду за вршење медијских услуга и ботовања (радио и за Пекарског и за напредњаке). Последњу трансакцију урадио тако што је Гроцка инфо портал продат напредњацима.

Од осталих присутних Грочана:

Дејан Јовановић Пирке, Срба Суботић и Драган Карличић. Сва тројица су такође виђена у више странака у свом политичком ангажману.
Јеремић и чланови његовог тима, суграђанима су делили чај уз симболичну поруку „Загревамо се“!

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић/ Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар