Почетна » ГРОЧАНИ СКУПИЛИ ПОТПИСЕ За Јанковића потписе ће предати Дуда Ивковић

ГРОЧАНИ СКУПИЛИ ПОТПИСЕ За Јанковића потписе ће предати Дуда Ивковић

од admin
0 коментар

Председнички кандидат Саша Јанковић написао је на Твитеру да вечерас, у поноћ, предају потписе Републичкој изборној комисији.

Ноћас у 12 предајемо потписе РИК-у (Краља Милана 14). У име свих грађана чији сам кандидат, потписе ће предати Душан Дуда Ивковић, написао је Јанковић на свом твитер налогу.

ДС је до око 15 сати сакупила више од 10.000 потписа подршке кандидатури Саше Јанковића за председника Србије, речено је агенцији Бета у седишту странке.

Прикупљање потписа почело је јутрос у одборима ДС широм Србије и биће настављено, а у ДС-у су рекли да су такву одлуку донели јер сматрају да одзив грађана показује да су „почеле промене“. Подршку Јанковићу на председничким изборима поред ДС, најавила је и Нова странка, као и бројни грађански покрети у Србији.
Свој потпис за кандидатуру Јанковића дале су многе јавне личности међу којима и Бранка Катић, Рале Миленковић, Корнелије Ковач, Бранислав Трифуновић, Срђан Драгојевић и многи други.

Данас је за подручје Гроцке, у Калуђерици такође било организовано скупљање потписа. Како кажу из изборног штаба “Гроцка за Сашу Јанковића“ за Жиг Инфо, прикупљено је око 300 потписа.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић/Агенције

Можда ти се свиди

Оставите коментар