Почетна » Гроцка: Конституисали се, али руководство стиже 18. августа

Гроцка: Конституисали се, али руководство стиже 18. августа

од admin
0 коментар
zakletva

 Подсетимо се, данас је требало да се одржи Конститутивна као и Прва седница новог сазива ГО Гроцка у којој би доминирали представници Српске напредне странке који су на прошлим изборима остварили убедљиву победу, узевши чак 26 одборника од 35, колико броји Грочанска скупштина. Међутим, како је већ Жиг инфо раније објавио, данас су се ипак само верификовали одборнички мандати, док ће се на избор скупштинског тела чекати републички парламент. На данашњој Конститутивној седници речено је да ће нова, односно Прва седница бити у уторак 18. августа. Тада ће се коначно знати ко ће сачињавати власт у Гроцкој, односно да ли ће бити одређених коалиција и на којој позицији ће бити свако од одборника. Претпоставља се да ће на место председника ГО Гроцка бити постављен Драган Пантелић- Панта, док се на место председника Скупштине ГО Гроцка спекулише да ће бити кошаркаш Иван Паунић.

На данашњој Конститутивној седници, нови одборници су положили заклетву у којој је наведено да ће се придржавати Устава, Закона и Статута ГО Гроцка.

zakletva

Према незваничним сазнањима Жиг инфа, нову власт у ГО Гроцка формираће СНС и СПС. Преговори између ове две политичке партије тек предстоје, а 18. августа ће се званично обелоданити.

Погледајте видео са данашњег заседања Конститутивне седнице ГО Гроцка:

 

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар