Почетна » Хаос на Шапићевој конференцији: Појавио се посланик и питао га за стан у Барселони, градоначелник претио да „неко има“ слике његове породице

Хаос на Шапићевој конференцији: Појавио се посланик и питао га за стан у Барселони, градоначелник претио да „неко има“ слике његове породице

од Други Пишу
0 коментар

Посланик странке Заједно Ђорђе Микетић упитао је данас градоначелника Београда да ли живи у Београду или у Барселони где му, како сам тврди, живи породица. Шапић је, међутим, то питање схватио као напад на његову породицу и заузврат упутио претње породици посланика Микетића.

На конференцији поводом почетка уклањања угоститељских сплавова, Шапић је на Микетићево питање о стану у Барселони, поновио своју ранију изјаву да је 3. маја, када се у основној школи у Београду догодило масовно убиство, био са својом породицом која више од осам година живи у иностранству.

 

„Али мораш да знаш једну ставр: оног тренутка кад почнеш да се бавиш туђом породицом, мораш да будеш спреман да браниш на исти начин на који нападаш, туђу и своју породицу. Немој да се играш са тим стварима, јер ја мислим да породица треба да буде светиња свачија“, каже Шапић.

На Микетићево скретање пажње да је питање упућено о имовини, а не породици градоначелника – Шапић није реаговао, већ је наставио да прича о нападима на породице.

„Ми нисмо за породицу, иако поседујемо слике породица и ја, ово није хајка, ово је питање о имовини и Агенцији за борбу против корупције“, инсистирао је Микетић, али одговор од Александра Шапића није добио.

„Слике породице моје – а поседује неко и слике породице твоје. Зато те заиста молим, што се тиче мене нисам ништа крио – био сам 3. маја са својом породицом и дошао сам одмах након тога овде, моја породица живи више од осам година у иностранству и нема везе са мојом функцијом градоначелника“, рекао је Шапић.

Aleksandar Šapić Foto: Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Анђела Вучићевић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар