Почетна » ХИТ Вулин: Ко хоће на море, нек изађе из власти!

ХИТ Вулин: Ко хоће на море, нек изађе из власти!

од admin
0 коментар

Након што је социјалиста рекао да не схвата демагогију о летовању функционера, министар му поручио да се СПС изјасни да ли је у опозицији. Пошто је Ивица Дачић бранио Ружићево право на путовања, Вулин поткачио и њега.

Александар Вулин, министар за рад, обрушио се јуче на Бранка Ружића, председника ИО СПС, зато што ће да иде на летовање у Грчку! Вулин је чак отишао толико далеко да је рекао да је легитимно да Ружић напада власт али да није легитимно да седи у тој власти и буде део ње.

Поред Ружића, наравно, поткачио је и његовог шефа, Ивицу Дачића, који је пак стао у одбрану свог колеге из странке. Дачић је у вези с тим казао да тешко да ће Вучића и његови из СНС да послушају. Вулин је на то одговорио да шеф дипломатије пред најтеже преговоре у Бриселу има времена да се бави летовањем!

А што не одеш?

– Легитимно је да Ружић напада власт, али није легитимно да седи у тој власти и да буде део ње. СПС мора да се определи – рекао је Вулин и додао:
– Треба да знамо ако Ружић говори у Дачићево име.

Дачић би морао, како је рекао Вулин, да каже ко још говори његовим гласом унутар СПС. Министар за рад је још казао и да му је занимљиво да у тренутку кад имамо Резолуцију о Сребреници и хапшења у свега неколико дана и кад се иде на можда најтеже преговоре у Брисел, министар иностраних послова има времена да се бави летовањем и критикама оних који не летују.

Вулин је још рекао да сматра да, без обзира на то што Ружић напада министра за рад и критикује премијера зато што је замолио, а није ником наредио, да остане у Србији, овде не говори својим гласом.

А „опозиционар“ у владајућој коалицији Бранко Ружић, који је у разговору за наш лист рекао да ће део одмора провести у Србији, али и у Грчкој, на мору, кад је чуо шта је Вулин рекао, кратко је поручио да престанемо да га засмејавамо.

Три прста… Бранко Ружић са децом у базену на одмору у Куршумлији

Пустите Ивицу

– Немојте ме више засмејавати. И оставите Ивицу на миру – додао је Ружић, који је јуче на свом Фејсбук профилу окачио фотографије са породичног одмора у Куршумлији.

Подсетимо, Ружић је казао да иде у Грчку, а изјаве већине министара, укључујући и његовог шефа да немају времена ни да мисле о одмору, а камоли и да оду, прокоментарисао:
– Демагогију оних који говоре да не иду нигде на одмор могу да разумем, али не подржавам.

Ето ти сад
ШЕФ СПС СЕ УЋУТАО

Ивица Дачић, иако га је Александар Вулин прозвао и изнео низ увреда на његов рачун, јуче није одговорио на СМС с конкретним питањем.

 

Катарина Благовић, Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар