Почетна » И Блажо у изборној трци у Гроцкој, предати потписи

И Блажо у изборној трци у Гроцкој, предати потписи

од admin
0 коментар

 Према информацијама Жиг инфа, Блажина листа зваће се „УГ Наш Човек- Блажо Стојановић“ и на њој ће се налазити 34 кандидата. Ово је први пут да Блажо Стојановић излази са непотпуном листом кандидата за одборнике, а ако листа буде усвојена наћи ће се под редним бројем 3 на изборима заказаним за 21. јун 2020. године.

– Имали смо проблем са једним кандидатом за одборнике из Калуђерице који је хтео да буде високо позициониран на листи. Међутим, удружење то није прихватило, те смо предали листу са 34 кандидата, изјавио је укратко Блажо Стојановић за Жиг инфо.

Како сазнајемо, проблем је настао са кандидатом Мићом Јевремовићем из Калуђерице који је тражио да на листи „УГ Наш Човек“ буде на 4, месту, док му је нуђено 8. Међутим Јевремовић то место није прихватио, те је Стојановић изашао на изборе  први пут са непотпуном листом. Мића Јевремовић је, иначе, бивши социјалиста, а на последњим изборима 2016. године био је на листи Нове Србије. Након формирања коалиције СНС-СПС у Гроцкој, Јевремовић даје подршку владајућој коалицији.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар