Почетна » ОНИ СУ ПОСЕБНИ Позориште ради само за Вучића и Кисић

ОНИ СУ ПОСЕБНИ Позориште ради само за Вучића и Кисић

од admin
0 коментар

 

Вучић и Кисић су изгледа толико посебни и другачији од остатка грађана да се представа у Народном позоришту играла само за њих двоје. Све ово испратили су, наравно, фоторепортери и сниматељи.

Затворени су кафићи, ресторани, барови, тржни центри, продавнице, биоскопи, музеји, галерије, козметички и фризерски салони, салони лепоте, кладионице, коцкарнице, дечје играонице, теретане, вежбаонице, фитнес центри, базени, балони за спорт. Позориште изгледа није за привилеговане.

Ово је, упркос лепим фотографијама председника и министарке, разљутио оне којима се ово исто задовољство ускраћује. И није реч само о чарима гледања представе, већ о свакодневном понављању како је епидемиолошка ситуација лоша.

 

– Потпуно невероватно. Он сам са Кисићком у јеку свих забрана свега у Народном позоришту гледа комплетну представу поводом годишњице мартовског насиља на Косову – један је од коментара на Твитеру.

 

– У Народном позоришту у току је свечана приредба. Збуних се, јер колико јуче рекоше да позоришта не раде. У публици само председник Србије и министарка за рад и соц.питања – то јест главни епидемиолог и чланица мед.кризног штаба. За њих позориште ради. Мере су за ситну рају.

 

– Надреално. Ово нормалан човек не може себи да допусти. Тотална шизофренија.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар