Почетна » Горан Весић, бледа копија свог газде

Горан Весић, бледа копија свог газде

од admin
0 коментар

 Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас реконструисане спортске терене у насељу Миријево и том приликом истакао да је ово трећи терен који је урађен и да вреди око 24 милиона динара.

„Када видите ове спортске терене и када видите децу која се радују што су добила терене у насељу где живи скоро 50 хиљада људи, онда заиста посао којим се бавите добија смисао. На овај начин се побољшава квалитет живота грађана, а то и јесте наша политика“, истакао је Весић.

А онда је баш као и председник недавно показао своје умеће у фудбалу и шутирао на гол, а потом мазио пса који се ту нашао.

Могло би се рећи да је случајност, да недавно, само неколико дана након што је председник Србије открио како се окрепљује, Весић учинио исто.

Вучић је поделио фотографију на којој се види да ужива у оброку, а посебно се захвалио радницима у кухињи Председништва.

„Супа у подне – најбоље окрепљење пред наставак напорног дана. Хвала Гордани и свом особљу наше кухиње у Председништву што брину о нама и испуњавају све наше прохтеве“, написао је Вучић на Инстаграму.

Само неколико дана касније, ето и Весића са фотографијом на којој се окрепљује грашком.

„Дошла је недеља и ручак код мајке. Грашак који направи моја мајка Љиљана је најбољи на свету“, написао је Весић.

Јелена Јеловац       Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар