Почетна » Градоначелник Штрпца на јахти албанског тајкуна

Градоначелник Штрпца на јахти албанског тајкуна

од admin
0 коментар

 

Вест о новом “јахта скандалу” у којој се као главни лик нашао градоначелник Штрпца, редакција портала Нова.рс добила је од чланова Партије Косовских Срба.

“Док Срби из општине Штрпце воде борбу за голи живот и спас својих река, које су им одузете самовољом Братислава Николића, сам Братислав Николић – иначе Тачијев човек и Вучићев члан Главног одбора СНС – спас од топлих летњих дана потражио је и нашао ван Штрпца у коме су реке уз његов потпис пресушиле. Док у општини којом влада харају жеђ и ковид 19, Николић хара на албанском приморју у јахтама албанских бизнисмена, а све по старом, опробаном рецепту добијеном од Горана Ракића и Милана Радоичића у циљу заштите српских интереса и интереса градјана општине Штрпце”, наводе из ПКС уз приложене фотографије.

Како у изјави за Нова.рс додатно објашњавају у овој странци, нико више не може да уђе у све тајне сарадње режима Александра Вучића и чланова његове странке са албанским тајкунима.

Да подсетимо, прошле године у ово време имали смо фотографије председника Српске листе Горан Ракић и бизнисмена са Косова Милана Радоичића, на јахти Беџета Пацолија. То је изазвало више него бурне реакције српске јавности, међутим, из кабинета Пацолија рекли су да је реч о састанку са косовским Србима и да нема никаквих тајни, а ни председник Србије Александар Вучић није у томе видео ништа чудно.

“То како ко мути, са ким, показује и то што је Радоичић на потерници за ону ствар коју није учинио, за неке друге то нећу да улазим, а за ону ствар коју није учинио је на потерници, толико им је драг, колико Ракић има тих тужби кривичних или не знам ни ја шта све, толико колико је са њим у добрим односима. Тако да то што разговара са Пацолијем – јака ствар”, рекао је тада Вучић.

У ПКС кажу да је градоначелник Штрпца врло респектован члан СНС, тако да ни овог пута не очекују реакције српског државног врха.

“Николић је члан Главног одбора СНС, а колико му је моћи дато говори то што у Штрпцу нико без његовог одобрења не може ни да живи ни да ради. Све реке потрпаше у цеви, народ скапава од жеђи, а он за то време ужива на јахти”, закључујују у ПКС.

Братислав Николић је био недоступан за коментар.

 Јелена Јеловац   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар