Почетна » Сузана Васиљевић именована за чланицу Савета ФДУ, то јој је пета функција

Сузана Васиљевић именована за чланицу Савета ФДУ, то јој је пета функција

од admin
0 коментар

 

Како је објављено у Службеном гласнику, та одлука усвојена је 2. децембра на седници Владе Србије. У исто време са те позиције разрешена Тамара Вучковић Манојловић, која је иначе управница Југословенског драмског позоришта.

Ово ће Сузани Васиљевић бити пета функција, а на њу је постављена на предлог оснивача.

Васиљевић је иначе најближа сарадница председника Александра Вучић. Њихова сарадња почела је још 2012, у време када је он обављао функцију министра одбране.

Осим што је саветница за медије председника државе, она је и чланица Надзорног одбора Ер Србије. Од 2019. године је и чланица Управног одбора Кошаркашког савеза Србије.

Када је постављена на ту функцију, она је изјавила да је именована на предлог Кошаркашког савеза Србије.

„Именована сам с идејом да на Светском првенству кошаркаше, њихов углед и утицај, као и у осталим спортским такмичењима, искористимо за промоцију Србије и да их укључимо у све маркетиншке активности које за циљ имају подизање угледа земље у свету. Функцију обављам без икакве надокнаде“, навела је Сузана Васиљевић за Инсајдер и истакла да јој је то велика част.

Крајем априла ове године постављена је и за чланицу Управног одбора Београдске филхармоније.

У њеној биографији између осталог пише да је студирала новинарство и германистику у Берлину и филмску и телевизијску камеру на Факултету драмских уметности у Београду.

Наташа Латковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар