Почетна » ИЗБИО У ПРВИ РЕД Грочанин одмах до Шешеља на конференцији за штампу

ИЗБИО У ПРВИ РЕД Грочанин одмах до Шешеља на конференцији за штампу

од admin
0 коментар

Никад Томислав Николић не би одлучио да се сам кандидује да нема упориште, не само у Мирославу Мишковићу већ и у неким западним факторима, оценио је лидер СРС Војислав Шешељ.

На питање, да ли сматра да је Николић издао лидера СНС Александра Вучића, као што је некад издао њега, Шешељ је одговорио да не би да се меша да ли је то урадио Вучићу, али је, каже издао своју странку.

Шешељ сматра да је Николић спреман да жртвује партију зарад личних интереса, наводећи да нема снагу за тако нешто и да на изборима, по његовој оцени, може да освоју три до четири одсто.

Коментаришући председничке кандидате, Шешељ каже да поред њега, који је происточни, има неколико прозападних кандидата, један који седи на две столице (Александар Вучић) а један који те столице мења (Томислав Николић).

„Столицу мења Томислав Николић и свешће се на улогу неког ко ће бити привезак прозападним кандидатима“, рекао је Шешељ.

Шешељ је навео да и кандидатуру Томислава Николића сматра позитивном, јер очекује други круг избора, у коме ће се, како он тврди, наћи он и Вучић.

Иначе, овој конференцији присуствовао је и председник ОО СРС-а Гроцка, Ненад Панић који је све време био тик уз Шешеља.

На наше питање Панићу, како се то баш представник радикала из Гроцке нашао поред Шешеља на конференицији и да ли то Шешељ највише значаја придодаје Гроцкој од свих других београдских општина, Панић каже:

-Наравно да даје Гроцкој на значају. Ја сам у мом скорашњем интервју Вашем порталу обећао да ће се радити другачије, приступ бирачима и грађанима мора бити искрен и реалан и то је пут којим идемо. Самим тим на основу досадашњег рада Српске радикалне странке oпштинског одбора Гроцка, резултата рада и људи који су пришли странци у последњем периоду, проф.др Војислав Шешељ је обећао када је био на слави странке у Калуђерици да ће обратити више пажње на oпштину Гроцку, и дати пуну подршку за оно што радимо у одбору.

Данашња конференција за штампу донела је, за многе, недоумицу о томе да ли Шешељ заправо подржава Вучића док Николића претерено напада. На питање да разјасни ту полемику,  Панић је дао одговор у коме није демантована подршка, али није ни потврђена.

-Кампања још није званично почела. Председник проф.др Војислав Шешељ хоће да сарађује са свима који желе да Србија иде правим путем. Он је у досадашњем излагању јасно рекао шта није добро и коме замера, и то је више пута поновио. Ми смо отворени за сарадњу са свима, али са јасним идејама и програмом који заступамо, а то што постоје појединци који брукају Србију, странку у којој су, мислим да их проф.др Војислав Шешељ једини јасно етикетира и једини то не крије.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић/агенције

Можда ти се свиди

Оставите коментар