Почетна » ИНЦИДЕНТ У ОРАШЦУ Брнабић на звиждуке симпатизера Двери и СНП Наши: Поштујте претке, фашизам неће проћи (ВИДЕО)

ИНЦИДЕНТ У ОРАШЦУ Брнабић на звиждуке симпатизера Двери и СНП Наши: Поштујте претке, фашизам неће проћи (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Наиме, док је Брнабић говорила, једна група људи, која је носила заставе Двери и СНП Наши, звиждала је и узвикивала – „издаја“, „издали сте Косово“ и „одлазите“, пренеле су агенције.

 

Брнабић је, током говора, рекла да су данас у Орашац неки дошли да звижде, данас када, како каже, „треба да покажемо јединство и заједништво у борби за бољу будућност“.
 
– То треба да покажемо због наших предака, али данас имамо овде оне који звижде, а то је њима на част. Ми ћемо се борити и, гарантујем вам, што сте ви гласнији, то ћемо се ми борити јаче – рекла је Брнабић.
Пошто је та група, која је држала и транспарент са написом „Вучићу, издао си Косово“, наставила са звиждуцима, премијерка им се још једном обратила, на крају, позивом да поштују претке и поруком да фашизам никада неће победити у Србији.
 
– Вама, који сте дошли овде, да на овај свечани дан и ово свето место, звиждите, не испоштујете претке и не чујете шта радимо за будућност… Видим заставе које носите. Фашизам у Србији никада неће побетити. Борићемо се против фашизма, као и сви наши преци – рекла је она.

Можда ти се свиди

Оставите коментар