Почетна » Испливала преписка функционера Српске листе и Куртијеве посланице: „Ево поздрава са Копаоника. Били смо код оног другара, свима нам је пренео корону“ ФОТО

Испливала преписка функционера Српске листе и Куртијеве посланице: „Ево поздрава са Копаоника. Били смо код оног другара, свима нам је пренео корону“ ФОТО

од Други Пишу
0 коментар

Након снимака објављених разговора између некадашњег потпредседника Српске листе Милана Радоичића и шефице парламентарне групе Самоопредељења Мимозе Кусари-Љиље, објављена је и преписка између Славка Симића из Српске листе и Кусари-Љиље. Симић је био посредник и претходних разговора.

Шефица парламентарне групе косовског премијера Аљбина Куртија Мимоза Кусари Љиља налази се на удару косовске опозиције и дела тамошње јавности, због снимака наводно њеног разговора са Миланом Радоичићем.

Након телефонских разговора, приштински таблоид Папараци сада је објавио преписку између Кусари Љиље и функционера Српске листе Славка Симића.

У поменутој преписци, Симић позива Кусари-Љиљу да дође на Копаник, на шта му онда одговара „Кад решимо струју на Север“. У другим препискама, Симића и Кусари Љиље, Симић наводи и да је био код „другара на Копанику“ који им је пренео корону, па не могу да дођу на скупштинску седницу.

Такође, Симић наводи и да је добио зелено светло да се види са премијером, не помињући директно Куртија.

Погледајте преписку детаљније:

Подсетимо, после низа аудио снимака наводног разговора некадашњег потпредседника Српске листе Милана Радоичића и шефице парламентарне групе Самоопредељења, Мимозе Кусари Љиље, појавио се недавно нови. Овог пута уместо портала Национале, портал “Папараззи” објављује наставак разговора.

Радоичић обећава подршку за изгласавање два закона – о минималној заради и гласању судија Уставног суда, а Кусари Љиља даље разговоре о захтевима Српске листе. Нацрт закона о минималној заради начелно је изгласана у косовској скупштини средином јуна 2022. године, управо уз подршку посланика Српске листе.

Foto: srpskalista.net, Printscreen/YouTube/RTK2

Андрија Лазаревић  НОва

Можда ти се свиди

Оставите коментар