Почетна » Испливала преписка напредњака из Чачка: Извређали СПС и остале коалиционе партнере, хоће да их „поклоне“ опозицији

Испливала преписка напредњака из Чачка: Извређали СПС и остале коалиционе партнере, хоће да их „поклоне“ опозицији

од Други Пишу
0 коментар

Постизборна грозница ухватила је напредњаке у Чачку, па су након пребројаних гласова и прерасподељених мандата, по свему судећи, незадовољни. Међутим, нису толико незадовољни резултатима колико коалиционим партнерима. Нова.рс дошла је до преписке напредњака из Вајбер групе, у којој се види да Игор Логвинов, десна рука градоначелника Милуна Тодоровића, каже да целу коалицију поклањају опозицији јер им ништа нису донели већ одузели.

Српска напредна странка и њени коалициони партнери на изборима у Чачку освојили су 50, 25 одсто и 40 мандата од укупно 75, колико броји њихов локални парламент.

Иако је по бројевима јасно да они самостално могу формирати већину у граду, питање је да ли ће то и успети јер очигледно постоје одређени анимозитети међу чачанским саборцима.

То да у коалицији постоје, у најмању руку, несугласице сведоче поруке из напредњачке Вајбер групе до којих је дошао портал Нова.рс.

Истакнути напредњак Игор Логвинов и десна рука градоначелника Милуна Тодоровића, поручио је да од коалиционих партнера нису имали никакве “вајде”.

“Обећавам никада више никога у коалицију… Од СПС-а па редно То је катастрофа… То све заједно нем 200 гласова. Пупс, СПС, ку**ц палац… Покрет социјалиста, заветници. Ти људи нема ништа, празне пушке.. А само су нанели бес њихове појаве. Елем, и поред свих тих вагона празне приче Милун је све то вукао и успео”, написао је Логвинов.

Затим отишао корак даље и “поклонио” коалицију опозцији.

“Целу коалицију поклањамо опозицији. Ни за ку**ц нам нису глас донели, само одузели”, додао је Логвинов.

А онда најавио очигледно и свој излазак из политике.

“Кога боле ку**ц више. Од данас се више не бавим политиком… И то је то. Можемо сад стварно заједно да пљујемо… Видећемо кога… Ево ја кажем, пи**м се на целу коалицију више коалиције имамо за собом него гласова што су донели”, поручио је Логвинов.

И на крају закључио да су напредњаци заправо постигли сјајан резултат узимајући у обзир то што су их коалициони партнери заправо спутавали да остваре бољи резултат.

“Ако придодамо, да је на све то Милун имао на врату коалицију, која му је само отела 3000 гласова, а помогла само у смислу да сматрају и да човек полуди од њих.. Онда разуми какав је ово резултат”.

А резултат је такав да је СНС за четири године од 28.579 гласова стигао до 23.142 гласа, и за тај неуспех сада криви своје коалиционе партнере, пренебрегавајући чињеницу да без њих неће имати већину у граду, јер се међу 40 кандидата налази укупно 12 који нису испред Српске напредне странке.

Ivica Dačić, Ana Brnabić i Milun Todorović Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Дуња Ранковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар