Почетна » Ивана Парлић: Да ли је дечак убица вежбао у стрељани БИА

Ивана Парлић: Да ли је дечак убица вежбао у стрељани БИА

од Други Пишу
0 коментар

Посланица Народне странке Ивана Парлић изјавила је данас да је власт одговорна за „криминализацију друштва и духовно и ментално насиље“ који узимају свој данак.

„Нико не каже да сте ви пуцали али сте одговорни. Како је могуће да дете од 13 година вежба у стрељани и буде утренирано као специјалац? Да ли је отац дечака масовног убице био близак врху СНС-а, па је дечак могао да вежба у стрељани БИА“, рекла је Ивана Парлић на седници Скупштине Србије.

„Које су установе заказале, па да је могуће да дете од 13 година вежба пуцање из ватреног оружја? Како је могуће да дете не промаши ниједну мету, не знам да ли један полицајац може тако вешто да пуца“, додала је Ивана Парлић.

Ивана Парлић је навела да је председник Србије Александар Вучић рекао да је „њему теже од других јер он зна неке друге детаље.

„Шта то Вучић зна и на основу којих овлашћења он то скрива од јавности“, рекла је Ивана Парлић, и упитала министра унутрашњих послова Братислава Гашића да ли је сигуран да у овом тренутку него друго не постаје „утренирани специјалац у некој другој стрељани“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар