Почетна » Ивана Петровић и Ненад Боровчанин поднели оставке у Главном одбору СПС

Ивана Петровић и Ненад Боровчанин поднели оставке у Главном одбору СПС

од admin
0 коментар

Чланови Главног одбора Социјалистичке партије Србије Ивана Петровић и Ненад Боровчанин поднели су оставке на те функције, саопштено је из СПС-а

БЕОГРАД – Чланови Главног одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивана Петровић и Ненад Боровчанин поднели су данас оставке на те функције, саопштено је из СПС-а.

Како се наводи у саопштењу, оставке Иване Петровић и Ненада Боровчанина подразумевају излазак из чланства Главног одбора, али не и напуштање партије.

„Остајем доследна и подносим оставку на место члана Главног одбора СПС. Као и до сада, наставићу свој ангажман и допринос раду своје партије, као дугогодишњи члан“, навела је Ивана Петровић у тексту оставке који је доставила Главном одбору, Статутарној комисији и председнику СПС-а.

Боровчанин је у тексту оставке упућене Главном одбору СПС-а навео да даје оставку на место члана Главног одбора и да и даље остаје члан СПС-а.

СПС раније данас је саопштила је покренула дисциплински поступак против пет чланова највиших органа странке, али није навела којих.

Бета/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар