Почетна » ОН ЈЕ ДАНАС ПУШТЕН НА СЛОБОДУ! Из Русије од Симе с љубављу

ОН ЈЕ ДАНАС ПУШТЕН НА СЛОБОДУ! Из Русије од Симе с љубављу

од admin
0 коментар
53673891 2329634320641824 7802290040054218752 n
 
Он је ухапшен 25. јануара због сумње да је организовао паљење куће нашег новинара  Милана Јовановића. И кад је изгубио слободу, Симоновић није изгубио функције и даље је председник општинског одбора Српске напредне странке у Гроцкој, затим члан београдског одбора и члан главног одбора СНС-а. 
 
Драгољуб Симоновић и даље је актуелни председник општине Гроцка, а заменик градоначелника Београда Горан Весић каже да Скупштина града нема ингеренције да га смени, већ могу само, када се за то стекну услови, да распишу ванредне изборе у тој општини.
 
Из Удружења новинара Србије и траже од Министарства унутрашњих послова да се њиховом колеги обезбеди полицијска заштита, као и уреднику портала Жиг инфо Жељку Маторчевићу – коме је за сада неидентификовани нападач поломио јагодичну кост два месеца пре напада на Јовановићеву кућу. Да Симоновић на слободи представља опасност за Јовановића кажу и у Независном удружењу новинара.
 
Пребијању главног и одговорног уредника, као и паљење куће новинару Жиг Инфа претходило је писање о бахатости Драгољуба Симоновића и корупције у ГО Гроцка. Новинари нашег портала више пута су изјављивали да са истраживачким радом неће престати, као и да ће и даље писати о бахатости локалних функционера у Гроцкој.
 
Овога пута доносимо вам ексклузивне фотографије баханалија председника ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића са последњег службеног пута у Русију.
 
Симоновић је са представницима општине Гроцка пре тога затражио од Административног одбора да му омогуће овај пут, што је и учињено. Уједно са захевом за службени пут, Симоновић је контактирао више привредника како би му финансирали пут. Према информацијама Жиг Инфа, за ово путовање Симоновић је потрошио 40 000 евра. Највећи донатор био је један привредник који се бави столаријом из Винче. Симоновић је привредницима обећао да ће склопити посао са Русима, тако да ће они моћи да послују и у том делу Европе. За тај изговор је тражио новац за путовање од привредника.
Од обећаних послова није било ништа, али је зато Симоновић проводио време у баханалијама са „браћом Русима“. 
53673891 2329634320641824 7802290040054218752 n
 
Ово је само делић онога што су приредили грочански напредњаци у Русији. Ускоро нове фотографије и сазнања.
 
ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар