Почетна » Изабрано ново руководство Нове снаге Србије

Изабрано ново руководство Нове снаге Србије

Скупштина НСС

од Други Пишу
0 коментар

Како се наводи у саопштењу, на Видовдан 28. јуна 2022. године, одржана je трећа по реду Скупштина Нове снаге Србије (НСС) и обележена шеста годишњица оснивања НСС.

За председника НСС изабран је Никола Маленчић, мастер правник из Београда, који је и до сада обављао ту функцију.

Саша Мратић и Бранко Иванковић именовани су за потпредседнике НСС, док ће Немања Маринковић, један од досадашњих потпредседника, убудуће обављати функцију повереника НСС Београд.

За чланове Главног одбора НСС именовани су: Немања Маринковић, Марко Марјановић, Владислав Милановић, Небојша Савић, Бојан Тесла, Jелена Јаковљевић Пејовић, Бранислав Димитријевић, Радмила Макуљевић, Милан Танасић, Сузана Станојловић, Златан Марковић, Душанка Нимчевић, Сузана Ломић, Далибор Станојевић, Дејан Витковић, Јована Маленчић, Бранислав Ћирковић, Драгана Тесла, Бојан Обрадовић, Милош Јанковић, Славка Вукас и Вукашин Керлец.

  • Током првих шест година постојања и рада, ослоњени искључиво на сопствене ресурсе и без икаквог приступа медијима, успешно смо представили наш програм, формирали локална повереништа у великом броју градова и општина у Србији и вишеструко увећали наше чланство, тако да Нова снага Србије сада броји више стотина храбрих и мотивисаних чланова из свих крајева земље, од Суботице до Косовске Витине. Свих ових година доследно смо се борили за заштиту српских националних интереса и очување традиционалних вредности. За нас је политичко деловање било и остало нераздвојно од највиших моралних и верских начела. Поштење, морал и рад у духу православља увек ће бити основни принципи наше политике. Увек смо аргументовано и оштро критиковали све погубне потезе актуелне власти, а подржавали оне опозиционе снаге које су истински браниле Србију и њене интересе. Руководећи се тим принципом прошле године били смо међу оснивачима Патриотског блока, који је на претходним изборима остварио одличан резултат и сада представља релевантну опозициону политичку снагу у Народној скупштини Републике Србије.Уверени смо да наше време тек долази и зато позивамо све искрене родољубе да нам се придруже у борби за слободну и самосталну, суверену и целовиту, јаку и развијену, поносну и достојанствену Србију, земљу у којој ће сви њени грађани живети квалитетно и просперитетно, наводи се још у саопштењу НСС-а

Можда ти се свиди

Оставите коментар