Почетна » СНС одлучила да кандидује Вучића за председника Србије

СНС одлучила да кандидује Вучића за председника Србије

од admin
0 коментар

 

„Нисмо се двоумили, мислимо да су дела изабрала кандидата, да она најбоље говоре све и да без даљег имамо убедљиво најбољег кандидата. Избори неће бити лаки, никада нису игра, они су озбиљна ствар, поготово у овим тешким и комплексним временима. Иако неће бити лаки избори, оно што је наш циљ је да направимо историју и да однесемо најубедљивију победу до сада, у првом кругу, не потцењујући ниједног кандидата или опцију“, рекла је Ана Брнабић.

Како је рекла, три су разлога зашто верују у „историјску победу“.

„Први што резултати говоре какав је Александар Вучић кандидат, други зато што је у овом тренутку најважнија стабилност, а трећи разлог је његова озбиљност, посвећеност и преданост. Данас су нам више него икада потребни снага, озбиљност и сигурност. Све то предсатавља наш кандидат. Поштујемо наше политичке противнике, кампања ће бити позитивна и говорићемо о свему што је Александар Вучић урадио, али и о ономе што планирамо“, додала је потпредседница напредњака.

 

Каже и да се одмах почиње са прикупљањем потписа, а да ће кампања почети у понедељак митингом у Лесковцу.

На седници Председништва били су и премијерка Србије и повереница СНС за Београд Ана Брнабић, министри Синиша Мали, Златибор Лончар, Ирена Вујовић, Зорана Михајловић, Небојша Стефановић, Марија Обрадовић и други чланови Председништва странке.

Подсећамо, Ивица Дачић је председничке изборе расписао за 3. април, 90 дана пре истека мандата председника Републике.

Рок за пријаву кандидата је до 12. марта у поноћ.

Н1 Београд, Младен Саватовић

Можда ти се свиди

Оставите коментар