Почетна » Вучић: Идемо да 3. априла победимо убедљивије него икада

Вучић: Идемо да 3. априла победимо убедљивије него икада

од admin
0 коментар

 

Биће много тешко, ситуација се погоршава из дана у дан и ништа није заувек дато, ни мир ни слобода, те морамо да бринемо о својој земљи, рекао је Вучић, пренео је портал Пинк.рс.

„Време је да сачувамо сваки живот, сваког запосленог, своју земљу, своје село, али пре свега своју децу и њихову будућност. Зато нам треба одговорна политика којом ћемо успети да штитимо своје интересе“, казао је Вучић.

Додао је да ће бити хране, а да се само тешким мерама и одлука може сачувати стабилност.

„Ако то успемо, успећемо да издржимо кризу лакше од осталих. Неће бити лако, али нека нам буде лакше него другима. Не мислим да треба да уђемо у НАТО, већ треба да останемо војно неутрални и да развијамо своју војску“, истакао је Вучић.

Он је рекао да је поносан на урађено, а да су у плану велика улагања и најавио да ће Бачка Паланка бити у прва три града који ће добити великог инвеститора.

„Ово нам је јако важно и то је моје обећање за вас“, рекао је Вучић.

„Избори нису игра, држава није играчка. Идемо да их 3. априла победимо убедљивије него икада. Обећавам вам мир, стабилност и борбу за Србију“, поручио је Вучић који је јутрос у оквиру предизборне кампање посетио Каћ, а након обраћања грађанима у Бачкој Паланци, посетиће и Врбас, Чуруг и Тител.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар