Почетна » Изборни циркус у Гроцкој: Напредњаци на три листе, референца пуцање из пиштоља

Изборни циркус у Гроцкој: Напредњаци на три листе, референца пуцање из пиштоља

Наводни опозиционаро

од Жељко Маторчевић
0 коментар

И док опозиционе странке се надају да више нема изборног инжењеринга и да ће са некаквом борбом успети да коначно победе, из Гроцке стижу деманти у виду изборних листа.

За сада, у Гроцкој су проглашене три изборне листе, све три напредњачке. Прва листа је званична и зове се „Александар Вучић – Гроцка сутра“, друга листа је названа по Несторовићевој групацији „МИ“ и назива се „Ми Гроцка“ формирана од групе грађана, чланова напредњака.

Напредњаци у Гроцкој направили још једну изборну листу, како не би сами изашли на изборе

И трећа листа је такође саткана од чланова напредњака и у себи има „опозициони“ назив „Ја сам Гроцка, ти си Гроцка  – покрени промене“.

 

Све напредњачке листе, осим званичне, имају три заједничке особине. Сакупили су преко ноћи преко 800 потписа, на листи су чланови напредњака и на њима се налази по десетак максимално одборника, а у ГО Гроцка има места за њих 35.

Оваквим потезима напредњаци у Гроцкој јасно показују опозицији какве ће изборе имати. Када прочитате имена кандидата на последњој „опозиционој листи“, они који прате политичке прилике у Гроцкој, не могу а да не препознају одређена напредњачка имена.

Тако се на листи „Ја сам Гроцка, ти си Гроцка  – покрени промене“, нашао и напредњак, бивши шеф обезбеђења Влада Панић.

Подсетимо, за Божић 2021. долази од изражаја „духовитости“ овог грочанског напредњака,  на радном месту „шеф обезбеђења у ГО Гроцка“ и возач председника Драгана Пантелића, у којем је својим пријатељима  пожелео срећно Бадње вече.

-Сретно свима Бадње вече. Мама молим те… изговара тадашњи шеф обезбеђења ГО Гроцка, а затим  старија госпођа испаљује хице из пиштоља.

Испоставиће се касније да му је то заиста мајка, која се такође налази на овој „опозиционој“ изборној листи.

Према фотографијама које је објављивао на Друштвеној мрежи Инстаграм, Влада Панић је био у изузетно блиским односима са садашњим председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем. На фотографијама се налази и могући будући кандидат за председника Гроцке испред СНС-а, Александар Рајковић.

С лева надесно: Владан Панић, Александар Рајковић, Драган Пантелић

Влада Панић, пре него је постао шеф обезбеђења у ГО Гроцка, радио је у предузећу „Градитељ“. Та фирма је блиско везана са фамилијом бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића који је недавно осуђен као налогодавац за паљење куће новинара Жиг инфа, Милана Јовановића.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна илустрација: Академико де Фаца

Можда ти се свиди

Оставите коментар