Почетна » ЈАДНИЧЕ, НА ШТА СИ СПАО: Вучић писао Шешељевих 20 питања за Вучића

ЈАДНИЧЕ, НА ШТА СИ СПАО: Вучић писао Шешељевих 20 питања за Вучића

од admin
0 коментар

Војислав Шешељ прочитао је “својих” 20 виртуелних питања која ће поставити Александру Вучићу током гостовања на телевизији “Пинк” у недељу 18. октобра.

Како је најављено, Војислав Шешељ ће Вучићу поставити “својих” 20 виртуелних питања током гостовања на ТВ “Пинк” у недељу 18. октобра.

Ако сте помислили да ће се Шешељ по први пут усудити да Вучићу на националној телевизији “Пинк” постави 20 истинитих питања, грдно сте се преварили!

Шешељ је јуче на конференцији за штампу новинарима прочитао “својих” 20 питања за Александра Вучића. Шешељ је питања читао као школарац свој први састав из српског пред разредом. Био је несигуран. Чак се у једном тренутку збунио око једног питања, када на следећој страници није могао да пронађе наставак текста.

Стиче се утисак као да Војислав Шешељ уопште није писао предметна питања, већ Александар Вучић лично.

Посено је интересантно што је Шешељ прочитао чак три питања која се односе на “криминал” и диплому Томислава Николића, а ниједно једино питање о криминалу Александра Вучића, његових кумова, брата и најближих сарадника.

Шешеље је био веома забринут због појединих медијских кућа, па је Вучићу поставио питање о томе због чега не жели да открије власничку структуру “Политике” и “Новости” и због чега не жели да укине претплату за јавни сервис.

Већина питања односила се на односе Србије и запада, а поставио је и питање како ће реаговати када његов син Данило Вучић за 18. рођендан потпише приступницу Српској радикалној странци. У позадини се могао чути један јадник како тапше.

Питања уопште нису критичка, већ отворена за дискусију и хвалисање. Није Шешељ морао Вучићу да поставља виртуелна питања, већ је Вучић слободно могао да седне наспрам Шешеља и да одговори на свако питање, као што одговара на намештена питања водитељке РТС-а.

Само два питања за Војислава Шешеља

1. Колико те је платио Александар Вучић?

2. Када упоредимо Николићеву купљену диплому, твоју “најмлађу” докторску диплому са Правног факултета и ова питања која ћеш поставити Вучићу, стиче се утисак да твоја диплома и твоје знање вреде много мање од Николићеве куљене дипломе на приватном факултету. Како кометаришеш ту тезу?

Јадниче, на шта си спао. Јадан је Вучић када је спао на то да ти мораш да га хвалиш. Јадан народ који ће гледати ту емисију на “Пинку”. Јадна је Србија када схватимо за које мале паре може да се купи карактер једног политичара. Јадан онај који буде гласао за тебе и Александра Вучића.

Телепромтер

Можда ти се свиди

Оставите коментар