Почетна » „Јасно је да имам подршку Вучића. Није битно ко је с ким у сродству“

„Јасно је да имам подршку Вучића. Није битно ко је с ким у сродству“

од admin
0 коментар
Потпредседница Владе Србије и министарка државне управе и локалне самоуправе Кори Удовички изјавила је да је, после разговора, који је имала са премијером Александром Вучићем у вези са „случајем ветропаркова“, јасно да има његову подршку за даљи рад у његовом тиму и спровођење започете реформе. Министарка, чија сестра је спомињена у вези са „случајем ветропаркова“, поручила је да ће говорити само о свом послу и да није важно с ким је у сродству.

– Желим да пошаљем чврсту поруку Србији да не треба да има везе ко је чија сестра. Мене су и дипломате јуче питале зашто се уопште то питање поставља. Зато што сам јавна личност треба да говорим о неком с ким сам у сродству, а ко се нашао у јавности? То нема логике – истакла је Удовички.

Она је подсетила да је на почетку свог мандата најавила конфликте интереса када је реч о енергетици, али је и додала да, када би почела да се бави афером у вези са тражењем мита у вези са ветропарковима и својом сестром, нико не би извештавао о раду Министарства државне управе и локалне самоуправе.

– Замислите када бих почела да нешто причам, па ко би о овим сувопарним темамам извештавао јавност? И ја правим напор да ове теме буду разумљивије јавности. Мој посао је ово на столу, њему сам попутно посвећена и, као што сам рекла у писаном ставу, верујем у истражне органе – подвукла је Удовички.

На питање како наставити рад са колегама који су је недавно критиковали, Удовички је одговорила да никоме није у интересу да започете реформе стагнирају и да је са њима могуће поново изградити добре односе.

Танјуг,Вести онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар