Почетна » Јеремић: Само јединствена опозиција се може супротставити радикалском злу

Јеремић: Само јединствена опозиција се може супротставити радикалском злу

од admin
0 коментар

 

„Режиму, којем је најјачи порив агресија према политичким противницима, слободним новинарима, мањинама и уопште свима који не мисле као власт, опозиција се мора супротставити са по једном листом на свим изборима и са једним кандидатом за председника. То је предуслов да Србију коначно ослободимо од радикалске пошасти, која нас је у последњих неколико деценија скупо коштала“, рекао је Јеремић у разговору са грађанима Кобишнице код Неготина.

Јеремић је истакао да све више грађана не жели власт „до гуше уплетену у организовани криминал и корупцију, која је опљачкала све што се опљачкати може, па се сада сумануто задужује у иностранству и немилице краде новац из кредита које ће враћати наша деца“.

Јеремић је позвао грађане Неготина да на локалним изборима у том граду, који су заказани за 17. октобар, подрже листу Народне странке коју предводи Крста Станковић Њењуловић.

„Гласом за Станковића Њењуловића бирате човека којег добро познајете, и који ће вам одговарати за све што ради. Ни овај пут, као ни прошли, не знате ко је кандидат власти за градоначелника. Глас за СНС је у најбољем случају глас за мачку у џаку, и то бесну мачку, коју ће вам потурити Александар Вучић и која се данас крије иза његовог имена“, рекао је Јеремић.

Станковић Њењуловић рекао је да ће грађани на изборима у Неготину бирати између две листе, Народне странке и СНС-а, јер су све „остале опозиционе листе лажне и у служби режима и њихов циљ је расипање опозиционих гласова“.

„Највећи проблем Неготина је исељавање и наш град би за неколико година могао да буде пуст ако се настави погубна напредњачка политика. Народна странка има остварене и стручне људе за све области и, ако нам грађани укажу поверење, гарантујемо да ћемо оживети и уредити Неготин и више нећете чути одговор ’нисмо надлежни’, него ћемо решавати проблеме грађана“, рекао је Станковић Њењуловић.

Потпредседник Одбора Народне странке за спорт и бивши репрезентативац Србије у фудбалу Огњен Короман рекао је да је Неготин „толико уништен“ да се прво морају решити основни проблеми, попут разрованих улица и редовног снабдевања електричном енергијом околних села.

„Људи нестају из Неготина јер неће да живе у таквим условима и, ако се тако настави, ускоро више неће бити ни деце којој би требало обезбедити бесплатне спортске активности“, рекао је Короман.

Можда ти се свиди

Оставите коментар