Почетна » Јеремић: Вучић и Беливук ће у затвору имати деценије да расправе ко је кога звао

Јеремић: Вучић и Беливук ће у затвору имати деценије да расправе ко је кога звао

од admin
0 коментар
vuk.valjevo

 

„Надам се да ће тужилаштво и правосудни органи у поступку против Беливука урадити свој посао у складу са законом и професионалном етиком. Челници актуелног режима морају да сносе политичку одговорност за ширење организованог криминала у Србији, све и да није тачно ништа од онога што се у јавности појавило о њиховим везама са Беливуковим кланом, јер су у претходних готово десет година имали сву власт у својим рукама, а тај клан је од нуле настао управо тада“, рекао је Јеремић на конференцији за новинаре у Ваљеву, одржаној код штанда Народне странке.

Јеремић је истакао да Беливукова група није постојала пре доласка СНС-а на власт.

vuk.valjevo

Јеремић је, поводом присуства неких опозиционих челника на коктелу са Вучићем и српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, рекао да Вучићев „позив на државно јединство није био искрен, јер није упућен најзначајнијим опозиционим странкама, међу којима је и Народна странка”.

„То је показало истинске мотиве сликања са вином у руци и у опуштеној атмосфери, која не одговара озбиљности ситуације“, рекао је Јеремић.

Конференцију за новинаре председника Народне странке покушао је да прекине човек који је, попут Симе Спасића, говорио неповезано и вређао Јеремића.

Можда ти се свиди

Оставите коментар