Почетна » Још један посланик Двери ступа у штрајк глађу, стигла подршка и из Гроцке

Још један посланик Двери ступа у штрајк глађу, стигла подршка и из Гроцке

од admin
0 коментар

“Још један посланик Двери ступа у штрајк глађу, или што би ми то рекли, у строги пост. Ја јуче нисам имао прилику да будем овде, а страшно ме је погодила енергија и дух који је био овде, гледајући овде руљу која је вређала Бошка Обрадовића, породицу, моје претке, називајући Бошка погрдним именима”, казао је Костић на конференцији за новинаре испред парламента.

Како је објаснио, испало је да је Обрадовић остао сам.

“А он није сам, никада није био. И на овај начин желимо да покажемо да ми истим примером настављамо да се боримо за своје идеале. А видите колико су чврсти идеали посланика СНС, који су издржали два дана”, додао је Костић.

Подршка Бошку Обрадовићу и Ивану Костићу стигла је данас и са подручја ГО Гроцка. Повереник Двери Емил Пантић, повереник ПСГ-а Немања Тодоровић и Ненад Панић из Гроцке данас су дали подршку члановима Двери који штрајкују глађу испред Народне Скупштине Републике Србије.

 Подсетимо се, припадници Жандармерије на платоу испред Скупштине Србије раздвојили су синоћ „живим зидом“ две групе грађана који су дошли да пруже подршку са једне стране посланицима СНС, а с друге стране лидеру Двери Бошку Обрадовићу који од пре три дана штрајкују глађу на степеницама парламента. Након једноипочасовног скандирања у готово навијачкој атмосфери, посланик Александар Мартиновић је најавио да Сандра Божић прекида штрајк глађу после апела председника Србије Александра Вучића, а да ће он о прекиду размислити. Мартиновић је затим данас такође прекинуо штрајк глађу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар