Почетна » Јовановић: После избора неки из власти ће у затвор, а неки у пензију

Јовановић: После избора неки из власти ће у затвор, а неки у пензију

од admin
0 коментар

 

„Наш народ разуме и јасно му је да га власт читаву деценију лаже и пљачка и народ то жели да промени. У кампањи наилазимо на огромну подршку грађана свуда по Србији. Људи су жељни промена и то нам и говоре у сваком месту које посетимо“, рекао је Јовановић листу „Нова“.

„Грађани властима највише замерају хаос, ширење панике, неправду, криминал и корупцију. Храна непрекидно поскупљује и грађани знају да данас морају да издвоје 30 одсто више новца за храну него прошле године, а плате су им остале исте. То је страховит удар на стандард и квалитет живота сваког човека“, додао је Јовановић.

Јовановић је истакао да очекује победу на изборима 3. априла, како на републичком нивоу, тако и у Београду.

„Србија тоне у економски хаос и инфлацију. На нама је да охрабримо људе да изађу на изборе и буду део промена“, рекао је Јовановић.

Упитан да ли мисли да је „СНС спреман да призна изборни пораз уколико до њега заиста дође“, Јовановић је одговорио да је „СНС спреман на све, али не и да призна пораз“.

„Наш задатак је да 3. априла одбранимо и сачувамо изборну вољу грађана. Упозоравам власт да не прекраја изборне резултате и вољу грађана, јер је то тешко кривично дело за које ће сигурно одговарати“, закључио је Јовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар