Почетна » Јовановић у Власотинцу: Новац који власт отима криминалом уложићемо у пољопривреду

Јовановић у Власотинцу: Новац који власт отима криминалом уложићемо у пољопривреду

од admin
0 коментар

 

„Власт годишње од свих нас украде милијарде евра, само на јавним набавкама украду милијарду евра. Ми гарантујемо да ћемо сасећи ту крађу и да ћемо те паре уложити у наше пољопривреднике и наше фирме“, рекао је Јовановић у разговору са грађанима.

„Власт СНС-а је оставила Власотинце и Лесковац, заборавила их је, нови богаташи се стиде југа Србије. За разлику од њих, ми се поносимо и Власотинцем и Лесковцем и нашим народом у целом Јабланичком округу и зато ћемо вам помоћи да станете на ноге и да живите пристојно од свог рада“, додао је Јовановић.

Јовановић је истакао да је лесковачки крај познат по производњи поврћа, али да је власт у последњих 10 година „убила пољопривреду и да више воли произвођаче парадајза из Албаније него из Лесковца“.

„После победе на изборима 3. априла, гарантујемо да произвођачи парадајза и паприке из Лесковца неће стрепети од конкуренције из Албаније, него ће своје производе продавати по повољним ценама од којих ће моћи да живе и развијају своја домаћинства“, закључио је Јовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар