Почетна » „ЧЕТИРИ ЖЕНЕ СУ МЕ МОЛИЛЕ ДА ГА СМЕНИМ“ Вучић: У СНС биле две струје, једна је превагнула и Јутка је поднео оставку

„ЧЕТИРИ ЖЕНЕ СУ МЕ МОЛИЛЕ ДА ГА СМЕНИМ“ Вучић: У СНС биле две струје, једна је превагнула и Јутка је поднео оставку

од admin
0 коментар
– Када жене називају фуксама и курвама то је опште прихватљиво, али ми (СНС) морамо да реагујемо – рекао је председник.
 
Он додаје да је Јутка пет пута побеђивао на изборима у Брусу и да дела која му се приписују није починио док је био члан СНС странке.
Вучић је потврдио писања „Блица“ да су у странци биле две струје које су ломиле копља око Јуткине оставке. Како смо писали јуче, Српска напредна странка практично је натерала бахатог функционера из Бруса, коме се суди за полно узнемиравање бивше секретарице Марије Лукић, да напусти функцију за коју се „ноктима држао“ упркос тешким оптужбама.
 
Последњих неколико недеља у СНС трајале су консултације око његовог одласка, а како смо писали, поводом питања оставке Милутина Јеличића Јутке, постојале су су две струје у СНС.
– У једној су били они који су били против тога да Јутка поднесе оставку. Као аргумент су говорили да неки други песницама бију људе, па не одговарају, а да је Јутка једном ударио по задњици неку жену и да зато не треба да страда – открива је наш извор из врха ове странке.
 
„Четири жене су тражиле да реагујем“
 
Како је данас рекао Вучић, Милутин Јеличић није слагао ништа, већ је то био напад на њега.
 
– Другу струју су предводиле жене из СНС-а да мора да иде док се судски поступак не заврши. Четири жене су рекле: „Председниче, молим те, реагуј“. Ја сам и отац једног женског детета. У странци смо имали борбу, јер једна струја сматра да не треба попуштати нападима који се воде преко разних телевизија уз преваранте и лажове који за новац траже да се одузме мајчинство мајкама, и друга струја које предводе жене СН,С које траже да поднесе оставку док се не заврши судски поступак – рекако је Вучић.
Додао је да је Јеличић поднео оставку и да је даље на органима да донесу одлуку.
 
– Нећемо толерисати насилничко понашање према дамама, али сачекајмо шта ће рећи надлежни органи, а не како се нама свиђа – закључио је Вучић.
 
Подсетимо, према објављеним информацијама, осим малтретирања Марије Лукић, која је смогла снаге да све то исприча јавно, постоји и низ порука које указују да она није једина. Њега је пријавило
седам жена по истом основу.

Можда ти се свиди

Оставите коментар