Почетна » „КАД ТЕ ВИДИМ ЈЕБ*ЋУ ТЕ“, а сада ћу да се кандидујем на листи СНС-а у Гроцкој!

„КАД ТЕ ВИДИМ ЈЕБ*ЋУ ТЕ“, а сада ћу да се кандидујем на листи СНС-а у Гроцкој!

од admin
0 коментар

 Према информацијама Жиг инфа, вечерас је на седници МО СНС-а Гроцка избио прави мали сукоб око убацивања још једног имена на листу за одборнике којег гурају координатори Стефан Дилберовић и Миленко Буквић. Реч је о добро познатом имену Мирољубу Радојевићу -Тралету из Гроцка које је све, само не са позитивном страначком биографијом иза себе. Због Радојевића, координатор СНС-а Ђорђе Јевтић је јуче изјавио да  одустаје да се кандидује на листи СНС-а .

 

Ко је Радојевић?

 

Радојевић је пред  локалне изборе 2012. године био члан СПО-а. У том времену био је борбен за Краља и отаџбину. Након што СПО те године није хтео у коалицију са напредњацима, почиње да подржава листу ДСС-а, која је након избора формира власт са СНС-ом у Гроцкој. Никада се јавно није изјаснио, након СПО-а, којој политичкој партији припада али је увек виђен  уз локалне грочанске напредњаке.

Када је ова коалиција дошла на власт у Гроцкој, Радојевић добија запослење у ЈП“ Водовод и канализација“ Гроцка на позицији „Веб администратор и ПР“ са платом од 40 000 динара. На једном од суђења радника водовода против матичне фирме, изјављено је да је он завршио само основну школу. Неку другу диплому никада није показао и његово образовање се не зна. Када је добијао посао у водоводу, према речима сведока, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка наводио је да је он добио посао тако што је он-директор видео да он зна да ради на рачунару.

Након уласка у блокаду овог предузећа, он добија ново радно место- у општини Гроцка. На којој је позицији  радио званично се није знало. Неки су тврдили  да је био саветник председника општине Гроцка и да је  радио на промовисању имиџа, како Гроцке, тако и председника. А председник у том тренутку је Стефан Дилберовић. Радојевића и Дилберовића у том периоду многи памте као нераздвојне. Убрзо добија и запослење у „Еко Гроцка“ и постаје нераздвојни пријатељ Драгољуба Симоновића и лични пратиоц са фотоапаратом који је био задужен да услика и промовише сваки Симоновићев корак. Радојевић са Симоновићем је учествовао  у изградњи „Грочанке“, скулптуре у Гроцкој. Симоновић је био изузетно захвалан Радојевићу на промоцији коју му је чинио.

Мирољуб Радојевић познатији је као Трале међу локалцима у Гроцкој. Од „Тралетових радова, потребно је знати, да је средином октобра 2013.године у телефонском разговору главном уреднику грочанског медија изрекао серију највулгарнијих псовки, увреда и претњи, чак и не наводећи конкретан текст или било какав разлог за овај брутални вербални напад на новинара. Након тих претњи, водио је и кампању по друштвеним мрежама против појединих новинара.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК!

 

Почетком фебруара 2014.године двојица представника власти општине Гроцка су купила информативни портал Гроцка Инфо. Особе задужене за куповину су били Стефан Дилберовић, тада заменик председника Скупштине ГО Гроцка и  Мирољуб Радојевић-Трале. Радојевић од тада користи тај портал представљајући се као главни и одговорни уредник преко кога извлачи новац од актуелне власти у Гроцкој, чију му подршку даје Стефан Дилберовић.

Радојевић у протеклих пар дана на Друштвеним мрежама даје негативне коментаре на рачун владајућег СНС-а у Гроцкој, поготово алудирајући на поједине координаторе који су против његовог постављања на листу за одборнике СНС-а за Гроцку.

А да ли ће Радојевић успети да се прогура на листу СНС-а у Гроцкој, сазнаћемо ускоро, тачније до сутра када ће листе СНС-а за целу Србију бити коначне.  Први на листи вероватно ће  остати Драган Пантелић- Панта а за њим следи кошаркаш из Гроцке.

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар