Почетна Политика КАД ТЕ ВИДИМ ЈЕБ*ЋУ ТЕ Овај човек ради у општини Гроцка

КАД ТЕ ВИДИМ ЈЕБ*ЋУ ТЕ Овај човек ради у општини Гроцка

од admin
0 коментар

Кадровска решења Српске напредне странке у Гроцкој не престају да изненађују. Само у Српској напредној странци “женски фризер” може да буде именован за заменика председника једне општине, директор јавног предузећа да се слика са пиштољима, председник са три пивске флаше у устима.

Након овога ништа  не чуди и информација да је у општини Гроцка запослена личност која се бави информисањем, а сам се врло бахато понаша према новинарима. Званичну информацију где ради тај човек, нећете добити. Послати су захтеви за готово сва предузећа у Гроцкој за доставу информација о броју запослених, њиховом опису посла као и висини зарада али ни на једну од њих није одговорено. Не званичним путем дошло се до информације да је та особа на почетку била запослена у ЈП“ Водовод и канализација“ Гроцка на позицији „Веб администратор и ПР“ са платом од 40 000 динара. На једном од суђена радника водовода против матичне фирме, изјављено је да је он завршио само основну школу. Неку другу диплому никада није показао и његово образовање се не зна. Када је добијао посао у водоводу, према речима сведока, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка наводио је да је он добио посао тако што је он-директор видео да он зна да ради на рачунару.

Након уласка у блокаду овог предузећа, он добија ново радно место- у општини Гроцка. На којој је позицији, званично се не зна. Извори кажу да је сада саветник председника општине Гроцка и да ради на промовисању имиџа, како Гроцке, тако и председника.

Недавно је смењени директор ЈКП „Грочански комуналац“ за Жиг Инфо потврдио информацију да је он требао да буде запослен у овом предузећу али да је за њега нађено друго решење. Те је сада онстално за фотоапаратом, а оно што он услика избацује се на локалном грочанском сајту. Он је идејни творац, како је себе називао, креативног тима који је у почетку градио паркиће поред трафо станица, теретане…

Његово име је Мирољуб Радојевић познатији као Трале међу локалцима у Гроцкој.

Радојевић је средином октобра 2013.годинеу телефонском разговору главном уреднику грочанког медија изрекао серију највулгарнијих псовки, увреда и претњи, чак и не наводећи конкретан текст или било какав разлог за овај брутални вербални напад на новинара.

 

Цео случај је пријављен полицији, међутим он до сада није процесуиран.

Почетком фебруара 2014.године двојица представника власти општине Гроцка су купила информативни портал Гроцка Инфо.

Особе задужене за куповину су били Стефан Дилберовић, тада заменик председника Скупштине ГО Гроцка и  Мирољуб Радојевић-Трале.

Радојевић је пред последње локалне изборе био члан СПО-а. Након што СПО није хтео у коалицију са напредњацима, почиње да подржава листу ДСС-а, који је након избора оформио власт са СНС-ом у Гроцкој. Никада се јавно није одредио, након СПО-а, којој политичкој партији припада али је увек виђен  уз локалне грочанске напредњаке.

ФОТО: Facebook

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар