Почетна » Кафанске лумперајке локалних напредњака БАХАТО Частили се прасетином о трошку грађана

Кафанске лумперајке локалних напредњака БАХАТО Частили се прасетином о трошку грађана

од admin
0 коментар

Локални функционери СНС као да су кренули да се такмиче у бахаћењу, и то усред ригорозних мера штедње коју спроводи Влада Србије

Према рачуну, екипа из Младеновца је попила чак 78 флаша киселе воде, и то је наплаћено 11.700 динара!

Након што се у петак, 12. јуна, завршила седница Скупштине општине Младеновац на којој је СНС сменила председника општине Дејана Чокића из ДС, организована је права лумперајка.

Један број одборника дојучерашње опозиције из СНС, СПС и Јединствене Србије, као и локалних активиста тих странака запутио се у један мотел на улазу у село Пружатовац, поред Младеновца.
Баханалије које су уследиле плаћене су 68.720 динара, и то из општинског буџета.

Наручивало се богато – пилетина, кобасице и ћевапи за предјело, па 12 порција прасећег печења и пет порција мешаног меса. Заливало се пивом, ракијом, вињаком, пелинковцем и вином. За десерт, изгледа, није остало места у стомацима.

Рачун је у име Градске општине Младеновац потписао Милош Стојановић Славуј, садашњи заменик председника општине и председник локалног одбора ЈС.

Цепао 500 евра

Који дан раније, 10. јуна, у суседној општини Смедеревска Паланка локални напредњак је ни мање ни више него – цепао паре. Наиме, шеф Месног одбора СНС Азања Драган Манић Ђаво је у кафани поцепао новчаницу од 500 евра и онда делове лепио музикантима на чело. Манић је тада виђен и како у веселом друштву девојака музичаре чашћава са по 5.000 динара.

Н.Т.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар