Почетна » КАКАВ ПРЕОКРЕТ ПЕКАРСКОГ Оног кога нападају напредњаци у Гроцкој постао народни посланик!

КАКАВ ПРЕОКРЕТ ПЕКАРСКОГ Оног кога нападају напредњаци у Гроцкој постао народни посланик!

од admin
0 коментар

Горан Пекарски, бивши председник Скупштине ГО Гроцка кога напредњаци у Гроцкој оптужују да је за време његовог мандата највише финансијски општина постао је супарник напредњака али у Скупштини Републике Србије!

Наиме, Горан Пекарски се налазио на листи Нове Србије, Велимира Илића за народне посланике која је наступила на заједничкој листи СНС-а на нивоу Републике Србије, док су на локалу наступали самостално и били су љути противници напредњака. За све што не ваља, са разлогом или без разлога, за грочанске напредњаке једноставно је кривац Пекарски. Недавно је и  на седници ГО Гроцка, председник  Драгољуб Симоновић оптужио да Пекарски стоји иза радикала и да су они ти који су уништили највише општину Гроцка.

Горан Пекарски је данас положио заклетву у Народној скупштини. На листи за народне посланике је био на 248. месту, али је због коалиционог споразума, након повлачења посланика Нове Србије место добио Пекарски као члан Нове Србије а не неко из редова напредњака. Што се тиче Народне скупштине, Нова Србија и СНС су заједно у владајућој коалицији. У Гроцкој су одборници Нове Србије у опозицији.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар