Почетна » Калуђерица и Гроцка неће гласати да Панта буде и председник ОО СНС-а?

Калуђерица и Гроцка неће гласати да Панта буде и председник ОО СНС-а?

Побуна у СНС-у

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Како Жиг инфо незванично сазнаје, Месни одбори Српске напредне странке Калуђерица и Гроцка су се изјаснили да неће гласати за „наметнутог кандидата“ за председника Општинског одбора од стране повереника Андрије Чупковића, већ ће предложити свог кандидата.

Наиме, према речима наших извора из СНС-а, у петак 9. децембра 2022. године треба да се изабере председник ОО СНС-а Гроцка, за чије место је предложен само један кандидат, садашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић – Панта.

Међутим, Пантелић је изнуђено решење од стране садашњег повереника овог Општинског одбора, Андрије Чупковића, а не неко ко је изабран од стране чланства. Та чињеница је била довољна да пољуља, већ од раније пољуљано чланство ОО СНС-а Гроцка. Такође, према интерном истраживању, рејтинг Пантелића међу члановима је најнижи од како је кандидован за председника ГО Гроцка.

За две године од како је на челу Гроцке, Пантелић ће остати упамћен као председник који је дао највише обећања и никаквих инвестиција, иако је буџет ГО Гроцка на историјско максималном нивоу. Не треба заборавити ни више десетина афера које су везане за Пантелића, о којима је Жиг инфо писао. Све то довело је до незадовољства међу члановима, као и међу становницима ове локалне самоуправе.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар