Почетна » КАЗНА ЗА ПРЕЛЕТАЧЕВИЋА Сви су се питали одакле Белом паре за кафић, а сада ће га коштати још 50.000 ДИНАРА

КАЗНА ЗА ПРЕЛЕТАЧЕВИЋА Сви су се питали одакле Белом паре за кафић, а сада ће га коштати још 50.000 ДИНАРА

од admin
0 коментар

Кафић који је недавно отворио некадашњи председнички кандидат Лука Максимовић, привукао је пажњу јавности због питања одакле новац за ту инвестицију, а сада ће Белог овај угоститељски објекат коштати додатних 50.000 динара, колико износи казна за нелегалну башту.

– Стигла казна од Старог Града – написао је Љубиша Прелетачевић Бели, односно Лука Максимовић на свом Твитер налогу, уз фотографију саме казне.

Kazna, Luka Maksimović

Он тврди да је обманут и да му је речено да се казне не пишу онима који су у процедури за башту.

Максимовић је почетком јула, када је локал отворен, за „Блиц“ рекао да власник локала није он лично, већ удружење „Пет звездица“, чији је он оснивач.

– Бели ме је саветовао да ми то узмемо из европског фонда, ја сам рекао да је то ситна лова и да ћемо свих 2.300 евра, колико нам је било потребно, узети од пријатеља – објаснио је тада Лука и додао да су на уређењу простора такође радили пријатељи јер „сви имају неки занат у рукама“.

 

Тада је рекао и да, иако је кафић у центру града, не плаћа високу кирију, али да је наишао на приличну негостољубивост комшија.

– Дошавши у центар града промислио сам да ће ме дочекати неки културни људи, Београђани, али да сам отишао у Гњилане код Шаћирија, боље би ме прихватили. Комшије се буне, чак су рекли да нисмо добродошли, а ми се према њима опходимо фино, пре свега зато што смо добро васпитани – пожалио се тада Максимовић и додао да су чак помажу комшиници у селидби, да нема гласне музике, а улаз у којем се локал налази одржавају чистим.

М.М.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар