Почетна » Кена зове Ђиласа: Хајде да се у цркви закунемо ко је Вучићев

Кена зове Ђиласа: Хајде да се у цркви закунемо ко је Вучићев

од admin
0 коментар

 Низ увреда на рачун Милојићића, али и осталих демократа који се залажу за смену председника странке Зорана Лутовца, изнео је лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић у изјави за Нова.рс.
Говорећи о томе да ли би сарађивао са овом струјом демократа, Веселиновић је рекао:

“Избори које организује једна струја у ДС нису никакви избори и то је више него смешно. Заједничко већини њих је оспоравање јединства опозиције, што су доказали изласком на претходне београдске изборе, када нису докучили ни цензус. Погледајте њихове изјаве претходне три године. Легитимно је изаћи из странке и реализовати своју политику, али радити нешто под фирмом постојеће странке, супротно легалном руководству, је неморално. Та екипа има исту судбину као људи који су потписали Декларацију 21. Да ли је ико икада чуо Виду Огњеновић, Кену и друге да говоре о диктаторском режиму? Нека ми неко нађе те текстове. И на крају, у Србији се већ добро зна ко је вера, а ко невера, ма колико год то традиционално звучало”, рекао је Веселиновић.

У одговору на ове оптужбе, Милојићић каже:
“Морални кепец Јанко Веселиновић је Драгану Ђиласу исто што и Алеександар Вулин Александру Вучићу, с тим што је и Вулин поштенији јер је он променио две странке, а Јанко три. Морам да му поручим да би требало да устане кад говори о Види Огњеновић и да га буде срамота што њено име узима у уста. Што се мене тиче и његових прозивки да никада није чуо како говорим против Вучића, ево нудим му опкладу. Ако нема бар 100 снимака где ја у Скупштини говорим потив Вучића, онда ћу сутра да се повучем из политике. Ако има, онда он да престане да буде слуга Драгана Ђиласа.

Члан Главног одбора ДС, који је уз Бранислава Лечића, Балшу Божовића и Виду Огњеновић, један од представника струје у редовама демократа, који захтевају хитне промене у странци, каже и да је јасно да је управо Драган Ђилас тај који сарашује са Вучићем.

“Александар Вучић и Драган Ђилас су два лица истог новчића, јер је и једном и дугом Драган Вучићевић био главни и одговорни уредник. Ђиласу у Пресу, а Вучићу у Информеру. И Један и други имају лајавце који уместо њих вређају и нападају. За Вучића је то Вулин, за Ђиласа Јанко Веселиновић. Обојица праве немерљиву штету Србији. Вучић тиме што је малтретира, вређа и омаловажава, а Ђилас што уништавањем опозиције Вучићу омогућава да то и даље ради у замену за добијање рекламног простора”, наводи Милојичић.

У оптужбама на рачун лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, демократа је имао више него занимљиву понуду.
“Ђиласу поручујем да веже своје ботове, довољно је уништио ДС, каматио је и на нашем плацу саградио фирму. Ако је за вајду доста је. И као велики верник, предлажем Ђиласу да изабере цркву или манастир на чијем олтару ћемо обојица да се закунемо да никада нисмо и нећемо сарађивати са Вучићем. Ја сам спреман то одмах да урадим”, закључио је Милојичић.

Јелена Јеловац   Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар