Почетна » Ко је све био на предаји потписа за парламентарну листу СНС

Ко је све био на предаји потписа за парламентарну листу СНС

од Други Пишу
0 коментар

Представници владајуће Српске напредне странке предали су 26 часова после званичног расписивања избора, када по закону и почињу изборне радње, оверене потписе, како је речено, 92.637 потписа грађана за кандидатуру парламентарне листе.

Највиши представници СНС-а и кандидати дошли су заједно са активистима са потписима до седишта Републичке изборне комисије.

Више десетина активиста и челника СНСа и странака које су са њима у коалицији донели су кутије са натписом изборне листе Александар Вучић – Србија не сме да стане.

Међу њима Владимир Орлић, Ана Брнабић, Дејан Ристић, Синиша Мали, Александар Шапић, Невена Ђурић из СНС, те коалициони партнери из странка сателита који ће имати кандидате на листи Бојан Торбица (ПС), Ненад Поповић (СНП), Расим Љајић (СДСС), Милан Кркобабић (ПУПС)…

Присуствовао је и председник Здраве Србије Милан Стаматовић.

Активисти СНС одевени су сиве дуксеве са потписом председника Вучића, и заставом Србије на рамену.

Председник СНС Милош Вучевић поручип је да су предали 92.637 потписа, прикупљених у свим крајевима Србије.

Навео је да су кандидовали добре људе и кандидате.

Рекао је да су по анкетама аутсајдери, да не стоје најбоље како кажу неки медији, али да верују да је то победничка листа.

Додао је да је на грађанима да изаберу да ли желе да се врате на период од пре 2012. године, а то враћање врло лако може да уследи, каже.

Каже да је рекордно сакупљање потписа када је реч о парламентарним. Први на листи је председник СНС Милош Вучевић.

На листи ће бити кандидати из свих региона Србије.

Вучевић је прокоментарисао и одлуку Унитед медиа да не емитују политички маркетинг, каже да је реч о преседану, те да то говори о нивоу демократичности у Србији. Наводи да је у договору с Брнабић, испред СНС, написао свим међународним представницима који се баве слободом медија да их питају како је то у Србији могуће.

Поручио је да ће Србија чувати суверенитет и мир и да није први да се чује да ће Александар Вучић потписати нешто око Косова, упитан за наводе листа Нова о томе шта је била тема последњих преговора у Бриселу.

Најављено је да ће први предизборни скуп листе „Србија не сме да стане“ бити одржан у Лесковцу.

Foto Vojin Radovanović

В.А.Р.    Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар