Почетна » Ко је све на листи СНС: Ћерке Стаматовића и Џајића, Жељко Ребрача, бивши опозиционари Албијанић, Булатовић…

Ко је све на листи СНС: Ћерке Стаматовића и Џајића, Жељко Ребрача, бивши опозиционари Албијанић, Булатовић…

од Други Пишу
0 коментар

Републичка изборна комисија прогласила је листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, а њу предводе Милош Вучевић и Ана Брнабић. Међу првих пет су још историчар Дејан Ристић, Марија Здравковић и Владимир Орлић.

Међу 10 на листи су и оперска певачица Љубица Вранеш, виолиниста Јован Колунџија, посланица Марина Рагуш, професор Стојан Раденовић, а на 10. месту је Дејан Томашевић, који је по занимању, како се наводи, економиста.

На листи је и Никола Селаковић, министар у техничком мандату, као 11. на листи, а два места ниже је Арно Гујон. У врху, као 14. на листи је Невена Ђурић, затим следе Миленко Јованов и генерал у пензији Предраг Бандић, а 17. на листи је Сања Џајић.

У игри за посланички мандат је и Златибор Лончар, као 19, док је место ниже кошаркаш Жељко Ребрача. Адвокат Владимир Ђукановић је 21. на листи, док је Татјана Мацура, некадашња функционерка Доста је било и чланица удружења „Маме су закон“ 22.

На листи су и Петар Петковић (23.), затим бивши председник Српске листе Горан Ракић (27.), Небојша Бакарец (34.) и Милан Кркобабић (35.).

Ту је и Милољуб Албијанић, некадашњи члан Председништва Г17 плус, који је 40. на листи, ту је и бивши члан ССП Дејан Булатовић (41.), као и Радослав Милојичић Кена који је на 46. месту.

На листи је и Нада Мацура (68.), Стефан Кркобабић (70.), али и Ивана Стаматовић (68.)

Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Наташа Латковић  Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар