Почетна » КО КАЖЕ ДА У СРБИЈИ „НЕ ЦВЕТАЈУ РУЖЕ“ Упознајте председника Гроцке који има чак и споствену марину!

КО КАЖЕ ДА У СРБИЈИ „НЕ ЦВЕТАЈУ РУЖЕ“ Упознајте председника Гроцке који има чак и споствену марину!

од admin
0 коментар

Иако је од центра Београда удаљена пола сата вожње, београдска општина Гроцка као да је из неког паралелног света. Породица Симоновић тамо све контролише. Тужилаштво и полиција за сада не реагују, иако је поднето више пријава.

Драгољуб Симоновић, звани Сима, већ је и пре био председник општине Гроцка. Прво је био у Српској радикалној странци, а данас је напредњак и поново је после паузе од неколико година на челу општинске власти.

Драгољуб Симоновић Сима

У претходном радикалском мандату је раднике општинских комуналних предузећа слао да му сређују викендицу коју има на Сребрном језеру. За тај посао их није плаћао, већ су накнаду требали да добију из општинског буџета, да би затим ЈКП „Гроцка“ уништио и покушао да одведе у стечај а раднике препустио улици.

У том радикалском мандату је Сима пријавио да од имовине има кућу у Врчину (где живи са породицом), седам година стари путнички ауто марке форд и скромну уштеђевину (шта год да то значи), док је његова супруга имала наслеђену кућу са шест хектара земље у Малој Иванчи.

Данас он на Сребрном језеру има „викендицу“ и веровали или не сопствену марину. Уствари на Сребрном језеру је никло читаво насеље грочанских функционера, блиских Симиних сарадника.

ВИШЕ- ШОЈИЋ ЈЕ МАЛО ДЕТЕ ЗА ОВОГ ГРОЧАНСКОГ НАПРЕДЊАКА

Изгледа да уштеђевина или није била баш толико скромна, или су камате на исту биле више од оних затезних па се до данас знатно „оплодила“ Симина имовина. Данас вози и Шкоду из 2016. године а из буџета Гроцке већина новца одлази на породичне фирме Симоновића.

ВИШЕ-КО СТОЈИ ИЗА ФИРМЕ КОЈА ИЗВЛАЧИ МИЛИОНЕ ИЗ ГРОЦКЕ

Не треба заборавити да је Сима након избора 2012. године поново постао председник општине Гроцка. На тој позицији остаје до децембра када је именован за генералног директора Железница Србије. На месту генералног директора Железница Србије остаје до јула 2014. Када га на седници Владе Србије смењују због бахатости. 2016. Године поново је постављен, упркос свему, за председника ГО Гроцка.

А за време мандатовања у Железницама, Сима је уживао у тартуфима, козјем сиру и осталим луксузним ђаконијама.

ОДАКЛЕ ПАРЕ Погледајте из каквог луксуза председник СНС-а Гроцка честита празнике!

Оно што се дешава данас у ГО Гроцка је благо речено нешто што се не дешава ни у СОмалији или било којој другој Афричкој држави. Под наредбом Симоновића, грађанству се искључује вода, канализација, пишу се лажни извештају.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК! Откривамо организовани криминал на подручју Гроцке од стране представника власти!

О дешавањима у ГО Гроцка обавештен је и кабинет некадашњег премијера, данашњег председника Алексанра Вучића али се готово ништа није покренуло против Симоновића.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар