Почетна » КО НИЈЕ ИСКОРИСТИО БЕСПЛАТНО ЛЕТОВАЊЕ ПРЕКО СТРАНКЕ, ДОБИЋЕ НОВАЦ КАО ЗАМЕНУ! Процурео мејл краљице СНС ботова Драгане Церовић!

КО НИЈЕ ИСКОРИСТИО БЕСПЛАТНО ЛЕТОВАЊЕ ПРЕКО СТРАНКЕ, ДОБИЋЕ НОВАЦ КАО ЗАМЕНУ! Процурео мејл краљице СНС ботова Драгане Церовић!

од admin
0 коментар

На друштвеним мрежама се појавила нова инструкција за тзв. ботове

Драгана Церовић се опет нашла у центру пажње након што су њене инструкције СНС ботовима доспеле у јавност. Улога координатора иде јој од руке, али како су њене преписке на друштвеним мрежама угледале светлост дана, одлучила је да од сада са осталим члановима комуницира путем мејла.

И опет је „процурело“ њено упутство.

У наредбодавном мејлу под насловом „упутство“ између осталог пише:

„Поштоване колеге

Прелазимо на нови начин комуницирања јер досадашња, фејсбуком и твитером, је несигурна па нам се дешавало да преписке заврше у медијима.

1.Сви активисти су у обавези да запрате на твитеру све функционере странке и да их РТ и лајкују.
2.ЗАБРАЊУЈЕ се улазак у дијалог са нашим противницима (осим оних који су за то одређени) јер већина није способна да то ради на адекватан начин, па се странка извргава руглу. Набавили смо софтвер који ће контролисати и евидентирати активност сваког налога и то ће бити основ за награде. “

Дакле, осим што морају да поштују наведена упутства из мејла, ботови ће за своју послушност бити награђени. Који бот буде најактивнији добиће, претпостављамо – најукуснији сендвич.

У мејлу је споменут и шеф – како га симпатизери странке зову. Наравно, у питању је Александар Вучић.

3. Кад вас позовемо да будете шефу подршка приликом неке његове активности сви који су позвани морају се одазвати.

Драгана Церовић
Ко није из објективних разлога искористио бесплатно летовање преко странке може се пријавити да добије новац као замену. “

Дакле, док пола Србије море ове године гледа искључиво на разгледници, чланови странке добиће новац уколико су из објективних разлога били спречени да оду. Ко, зашто и на основу чега финансира толика летовања?

Наравно, на то питање одговор не постоји. Ботови знају, зато су и послушни.

Иначе, Церовићка на свом Твитер профилу тврди да је овде реч о монтажи.

 

Да подсетимо, Церовићка је у јавност доспела после СМС поруке која је кружила интернетом, у којој опомиње активисте да не објављују фотографије са летовања које СНС дели великодушно целог лета.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар