Почетна » „КО ТО КАЖЕ КО ТО ЛАЖЕ“ Председнику Гроцке други криви за пропале фирме а његова странка већину основала!

„КО ТО КАЖЕ КО ТО ЛАЖЕ“ Председнику Гроцке други криви за пропале фирме а његова странка већину основала!

од admin
0 коментар

Јавна предузећa су опљачкали они који су били пре нас и оставили нам милијарду дуга. Довелу су предузећа до тога да се плени имовина.

Овако је почео да се обраћа председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић одборницима на 4. седници ГО гроцка, одговарајући на питање зашто ГО Гроцка плаћа пенале од преко 50 000 евра на име судских трошкова. Симоновић је, између осталога, рекао и следеће:

– Јавна предузећа су опљачкали они који су били пре нас. Оставили су нам милијарду дуга и довели до тога да се предузећима плени имовина. Не зато што смо ми закували ту ситацију и довели фирму да пропадне, него ви господо који сте били на власти. Цена свега тога је да нам извршитељи плене камионе, да нам плене барже и све то од јавних предузећа које сте нам ви оставили у аманет…

Иначе, претходна власт (2012-2016) је била коалиција коју су чинили СНС-ДСС (и сада у власти) и УГ „Наш Човек. Од 2012.-те године, од како је СНС на власти у Гроцкој, основана су три јавна предузећа од којег је остало активно практично само једно (ПИЈАЦЕ ГРОЦКА). Грочански Комуналац и Топлификација Гроцка су пред гашењем.

„Комуналац“ је био више пута у блокади рачуна а ЈП „Зеленило и Пијаце“ које је остало да функционише, јесте у заостатку са исплатама зарада за три месеца.

Камиони ЈКП-а и скеле које су заплењене су због радника која врше своја потраживања због заосталих плата и нелегалног отказа добијених за време мандата СНС-а. Један одо оних што врше потраживања је и члан СНС-а и Симоновићев председник синдиката у ЈКП-У Гроцка, Александар Сијалица из Болеча.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар