Почетна » Коалиција МОРАМО у суботу представља програм за Београд

Коалиција МОРАМО у суботу представља програм за Београд

од admin
0 коментар
111jj

 

У суботу 19. марта, коалиција МОРАМО – ЗА ДОБАР ГРАД представиће свој програм за Београд на 33 штанда, широм града, и у два комшијска разговора на Савском кеју и Бановом брду, где ће наши кандидати и кандидаткиње разговарати са грађанима. У недељу је планиран сличан програм разговора са грађанима на нових 35 штандова и нова два комшијска окупљања, које ћемо додатно најавити.

111jj

О стању обала, недостатку паркинг места и чистом ваздуху – Савски театар на Савском кеју – Нови Београд

У суботу у 11 часова, у Савском театру на Савском кеју, на Новом Београду, Добрица Веселиновић кандидат за градоначелника Београда, као и Сања Игуман и Владимир Тијанић кандидати и кандидаткиње коалиције МОРАМО за градске одборнике, разговараће са грађанима о плану како да сачувамо наше обале, повећамо број паркинг места и спречимо инвеститорски урбанизам који урушава квалитет живота нашим суграђанима.

22jj

Београдско приобаље годинама је у катастрофалном стању. Поред великог броја сплавова од којих се не види река, обале су затрпане отпадом, а постоје и велики појасеви дивље градње, као што је то случај на Савском насипу.

Грађанима ћемо представити и и план за изградњу нових јавних гаража које ће допринети решавању проблема са паркирање, који нас све мучи, а биће ово прилика и да разговарамо о плану за решавање проблема загађења ваздуха. Покрет Не давимо Београд и коалиција МОРАМО имају план у 6 корака који ће обезбедити да сви дишемо здрав ваздух.

 hgjbknm

О одбрани Кошутњака, очувању зелених површина и побољшању канализације – Баново Брбо – Чукарица

У суботу у 16 часова, у парку на Бановом брду, Пожешкој улици, на Чукарици, Добрица Веселиновић кандидат за градоначелника Београда, као и Ивана Спасић, Стеван Бањац и Душан Павловић, кандидати и кандидаткиње коалиције МОРАМО за градске одборнике, разговараће са грађанима о томе како да сачувамо Кошутњак од планиране градње, очувамо и унапредимо зелене површине и побољшамо канализациони систем.

Упркос томе што је напредњачки режим одлучио да на подручју Кошутњака посече 30ха шуме и на том месту изгради огромни стамбено-пословни комплекс, успели смо да ох зауставимо петицијом коју је потписало преко 80 хиљада грађана. Уколико би СНС победио на градским изборима у априлу, сигурни смо да ће наставити са овим пројектом. Важно је да разговарамо и о томе како да ово спречимо, али и о чињеници да је у нашем граду све мање зеленила. Ову ситуацију желимо да променимо.

Такође, једна од важних тема која брине наше суграђане јесте недостатак канализације за велики број домаћинстава. Уместо да решавање овог проблема буде приоритет за градску власт, средства се расипају на музичке фонтане, гондоле и друге бизарне и беспотребне пројекте.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар