Почетна » Кол центар СНС позива грађане за сигуран глас Вучићу (ВИДЕО)

Кол центар СНС позива грађане за сигуран глас Вучићу (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

На пословима позивања грађана како би се изјаснили да ли ће гласати за СНС, а касније о самом изласку на изборе, било је ангажовано седам кол центара, писао је раније дневни лист Данас.

-После око месец дана позивања грађана и противзаконитог прикупљања података о гласачима, активисти СНС-а су на дан избора пуном паром из својих позивних центара извлачили грађане на биралишта, са циљем да се максимално повећа излазност. Дуго се припремало за изборни дан, а утисак поузданог извора редакције Данаса је да се о томе још дуже причало у једном од кол-центара СНС који је смештен у свечаним салама за прославе ТЦ Стадион у Београду, објавио је прошле године лист Данас.

Исти кол центри, изгледа, раде и данас пред председничке и парламентарне изборе. Нашој редакцији јавило се више људи који су у току данашњег дана добили позив са броја 011/7459669, преко којег су се позивали грађани са питањем да ли ће да гласају за Александра Вучића на предстојећим изборима. Позван је и наш новинар, који је снимио овај позив. Према речима позиваоца, користи се рандум апликација за позивање бројева, а оператер не зна који је број позван. Покушаће да и накнадно, узимањем броја телефона путем слања поруке, убеде грађане да гласају за председничког кандидата Српске напредне странке, Александра Вучића.

Послушајте разговор..

 

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар