Почетна » КОМЕ СЕ НЕ СВИЂА МОЖЕ ДА ИДЕ ИЗ СНС! СПС БИ ПРОМЕНИО ПАРТНЕРА У ВЛАДИ, АЛИ НЕМА КОГА ДРУГОГ: Вучић оштро изрибао напредњаке и социјалисте

КОМЕ СЕ НЕ СВИЂА МОЖЕ ДА ИДЕ ИЗ СНС! СПС БИ ПРОМЕНИО ПАРТНЕРА У ВЛАДИ, АЛИ НЕМА КОГА ДРУГОГ: Вучић оштро изрибао напредњаке и социјалисте

од admin
0 коментар

Председник Србије и лидер СНС-а имао је шта да поручи својим функционерима, али и онима из СПС-а

Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић поручио је колегама из СНС и коалиционим партнерима да могу да изађу из власти ако то желе и да не седе на „две столице“.

„Иди где год хоћеш, свако из СНС и свако са другог места слободно идите само немојте да седите на две столице. Коме год се не свиђа нека иде“, рекао је Вучић новинарима у Београду одговарајући на питања о ситуацији унутар СНС и односа са коалиционим партнерима.

Он је казао да коме се не свидја боље да оде одмах него да му када „додје тешко време забије нож у леђа“.

Упитан да ли ће СПС изаћи из Владе Србије Вучић је казао да не постоји реална опасност за то.

„Познавајући СПС, СПС не би изашао из владе ни за шта на свету. СПС би могао да промени партнера и то би могуће урадили одмах чим би им се указала прилика, али та прилика не постоји у овом тренутку“, рекао је Вучића, а потом додао да је то рекао у шали.

Поводом натписа да је разочаран у своје страначке колеге он је казао да највећем броју својих партијских сарадника верује.

„Да ли сам већини њих обезбедио каријере? А зар нисам, бар сам им помогао мало, а велик број њих на коректан и частан начин обавља своју дужност“, казао је Вучић.

Еспресо.рс / Агенције

Можда ти се свиди

Оставите коментар