Почетна » ИНТЕРВЈУ Зоран Јовановић, председник СДС-а Гроцка

ИНТЕРВЈУ Зоран Јовановић, председник СДС-а Гроцка

од admin
0 коментар

Зоран Јовановић је био на челу општине Гроцка од 2008-2009 године. Живи у Ритопеку, рођен је 13.11. 1968 године и отац је двоје деце. Привредник је од 1994.године и поседује фирму која се бави откупима воћа, као и извоза истог.

Јовановић је председник Социјалдемократске странке у Гроцкој, практично од њеног самог оснивања.

Можете ли нам представити СДС на локалу?

-Социјал демократска странка има формираних 11. Месних одбора и један иницијативни. Нажалост, за сада немамо формиране одборе у Пударцима, Дражњу и Живковцу. .Ствар која ме је привукла да будем у СДС-у је та  што је нашој Србији потребан концезус да се направи да сви квалитени људи, који могу да помогну, треба да се нађу на једном месту. Управо се такви људи налазе и у СДС-у Гроцка.

-Да ли то значи да СДС-у не представља проблем ни коалиција са СНС-ом, након одржавања локалних избора?

СДС не забрањује сарадњу са било којом опцијом. Наравно, само треба да се процени ко је најпогоднији за сарадњу на локалу. Тешко ће било ко функционисати са СДС-ом уколико не желе да прихвате један циљ-  унапређење живота на општини Гроцка у било ком смислу. Економски бољитак морају да осете сви грађани, а не да он буде само на папиру.

-Једно време вас није било на политичкој сцени, откуд сада ваш повратак на исту?

Да, од 1998. године сам на политичкој сцени. Првенствено сам био члан ДСС-а све до 2011.године, када ми је престало чланство у тој странци  због неких политичких мимоилажења. Једноставно сам се од тада повукао са политичке сцене. У том времену био сам и председник ГО Гроцка, тачније од јуна 2008., па до јуна 2009г. Међутим, ја желим да умрем и будем сахрањен у Србији. Желим да моја деца и њихова покољења остану у Србији . А да би се то десило морамо променити економску ситуацију. Ми смо православни народ којем је породица на првом месту, а данас све води ка томе да породице нестају, да се млади исељавају. И то је прекретница у бављењу политике. Зато сам поново у политици.

-Нека порука будућим гласачима?

Искористио бих прво ову прилику да честитам свим грађанима Србије и Гроцке божићне и новогодишње празнике и да им пожелим пуно више среће него претходних година. Будућим гласачима могу да поручим да ћу сву своју бит искористити за побољшање ситуације. Имам идеју и имам циљ. Верујем у то да могу да учиним. Никада се нисам прихватао посла неког за којeг сам мислио да не могу да га завршим.

-Уколико је неко заинтересован за чланство и активирање у СДС-у, где вас могу пронаћи?

Нажалост, због финансијске ситуације Социјалдемократска странка Бориса Тадића нема своје канцеларије у Гроцкој. Ми функционишемо тако што се претстављамо кроз разне догађаје а и организовали смо више штандова.  Грађани могу да нас контактирају на телефон 063/306-257  или на мејл : ndsgrocka@outlook.com

[Best_Wordpress_Gallery id=“3″ gal_title=“SDS Grocka“]

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар